Još uvijek možete uživo gledati Ronalda u Zenici, za taj luksuz vam treba i do 500 KM

Još uvijek možete uživo gledati Ronalda u Zenici, za taj luksuz vam treba i do 500 KM

Iako je do početka utakmice kvalifikacija za EURO između Bosne i Hercegovine i Portugala ostalo još svega par sati i dalje se na tržištu mogu pronaći ulaznice za ovaj dvoboj.

Karata u slobodoj prodaji već odavno nema, “planule” su u rekordnom roku, no još uvijek se mogu nabaviti na takozvanom crnom tržištu.

Logično, tamo je njihova cijena višestruko veća od regularne pa se na internet platformama za prodaju mogu naći po raznim cijenama.

Tako se na internet oglasniku “Olx.ba” njihova cijena kreće od 150 pa sve do 500 KM, zavisno od tribine za koju se odlučite.

Nogometni savez BiH je još prije više od mjesec dana objavio regularne cijene karata koje su iznosile 30 KM za tribinu zapad, te 20 KM za jug i sjever.

Karata za tribinu istok nije ni bilo u prodaju s obzirom da je ona rezervisana za prijatelje i partnere Saveza, te za specijalne goste.

Podsjetimo, susret između Bosne i Hercegovine i Portugala počinje od 20:45 sati, a sudit će ga turski arbitar Halil Umut Meler. Pomagat će mu Mustafa Eyisoy i Kerem Ersoy. Četvrti sudija je Arda Kardeşler.

Tekstualni prijenos ovog meča možete pratiti na portalu Klix.ba, a direktan TV prijenos na kanalu BHT 1.

Klix

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica