JP “ViK”: Pojačana dezinfekcija i higijenska kontrola na naplatnim mjestima

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju u svijetu i našoj zemlji, a uzimajući u obzir Odluku o proglašenju stanja nesreće u FBIH zbog situacije izazvane korona virusom, JP „ViK“ d.o.o. Zenica je poduzelo preventivne mjere s ciljem zaštite zdravlja potrošača i svojih radnika.

U tom smislu, pojačana je dezinfekcija i higijenska kontrola u svim objektima preduzeća, a posebno na naplatnim mjestima.

Prijem stranaka i rad sa strankama na naplatnim mjestima će se obavljati na način da je  na naplatnom mjestu dozvoljeno prisustvo samo jedne stranke, te će naredna stranka  pristupiti šalteru tek nakon što prethodna  stranka  napusti naplatno mjesto. Radno vrijeme naplatnih mjesta ostaje nepromijenjeno.

Prijem  zahtjeva za izradu vodovodnih i kanalizacionih priključaka, te zahtjeva  za izdavanje saglasnosti na  lokaciju u Tehničkoj službi vršit će  se svakog radnog dana od 07:00 do 09:00 sati.

Prijem svih službenih pošiljki na  protokol preduzeća vršit će  se svakog radnog dana  od 09:30 do 14:00 sati.

JP „ViK“ d.o.o. Zenica poziva  građane  da sve  ostale  zahtjeve, prijave, molbe, prigovore  i slično šalju poštom na  adresu: Bistua Nuova broj 17 ili e-mailom na  adresu: info@vikze.ba.

Različiti elektronski obrasci su dostupni na web stranici preduzeća ( http://vikze.ba/informacije-i-upute/prikljucenje-na-mrezu-i-ostali-zahtjevi-gradana-i-potrosaca/).

JP „ViK“ d.o.o. Zenica apeluje na potrošače da ukoliko su  u mogućnosti plaćanje računa vrše elektronskim putem.

JP „ViK“ d.o.o. Zenica  poziva  potrošače da  se pridržavaju navedenih smjernica i zahvaljuje  za razumijevanje i saradnju.

Za  dodatne  informacije ili pomoć  potrošačima  su  na  raspolaganju   kontakt telefoni:

PRIJAVA KVARA    062 819-428  (0-24 h)

TEHNIČKA SLUŽBA   032 209 -333  (od 7 do 15,30 h)

SLUŽBA ZA OBRAČUN, INFORMACIJE I AOP, RAČUNOVODSTVO, OČITANJE I ODRŽAVANJE VODOMJERA      032 209-115 i 032 209- 363  (od 7 do 15,30 h)

UPRAVA  032 209-334