JUBILEJ U SAN MARINU: Emelin Fetić obilježava 10 godina uspješne karijere (19.10.)

EmelinFETICZeničanin, Emelin Fetić, koji se muzikom bavi već duži niz godina 19. oktobra tekuće godine obilježava svoj deseti jubilej uspješnog egzistiranja na muzičkoj sceni. Ovaj uspješni i popularni zenički pjevač javnosti je poznat po sudjelovanju na raznim takmičenjima gdje je osvajao uglavnom prve nagrade, a naročito je postao interesantan po svom sudjelovanju u takmičenju ‘Nove narodne zvijezde’ gdje je stigao do finala.

U proteklih deset godina uspješne muzičke karijere ovaj Zeničanin publici je poklonio i svoj album i to 2006. godine pod nazivom ‘Po ko zna koji put’. Svoj album popularni Fetić povjerio je VIP produkciji, a koji je ubrzo postao slušan, dok je pjesmu sa pomenutom albuma ‘Zar i danas’ ovaj Zeničanin tada odlučio i ekranizovati spotom.

Nakon toga, ovaj talentovani i uspješni vokal nastavio je druženje sa svojom armijom fanova priređujući im neprikosnovene nastupe. Naročito je poznat po svojim odzivima na koncerte humanitarnog karaktera, bez obzira da li je riječ o koncertu u njegovom ili pak nekom drugom bh. gradu. Kada pominjemo njegovo učešće na mnogobrojnim humanitarnim koncertima, što dovoljno govori o njegovoj veličini, valja istaći nastup u Gradskoj areni Zenica u februaru mjesecu na koncerto ‘Od srca, srcu’; a gdje je pred domaćom publikom ‘pokupio’ najveće simpatije.

U toku svoje muzičke karijere akcenat je uvijek stavljao na svoju publiku, te nastojao da pored pažljivo biranog repertoara svoje uvijek odlično raspoloženje prenese i na one koji poštuju njegov rad. Tako je jedan od rijetkih koji se može pohvaliti da je proteklih deset godina egzistirao na estradnoj sceni bez turbulencija, ostavljajući svoju publiku na nastupima zadovoljnim i oduševljenim.

Kako je ova priča o deset godina muzičke karijere protkana velikim respektom spram publike i ljudi koji cijene njegovu muziku i posao kojim se bavi, s tim u vezi Fetić je odlučio da upravo sa onima koji su ga podržavali sve ove godine obilježi ovu veliku godišnjicu njegove karijere. Tako će se ovaj jubilej obilježiti onako kako to dolikuje jednoj profesionalnoj muzičkoj personi, i to organizovanjem svirke popularnog Fetića u zeničkom restoranu ‘San Marino’. Ovom velikom trenutku za uspješnog Fetića vjerujemo kako će prisustvovati veliki broj njegovih fanova, prijatelja i kolega sa estrade, a da će se o ovom događaju mnogo pričati, ne treba polemisati.

Uvjereni smo kako ćete i vi svjedočiti ovom velikom događaju, velikom jubileju i velikom nastupu uspješnog muzičara i pjevača Emelina Fetića. Tako će restoran ‘San Marino’ u subotu, 19. oktobra, biti ispunjen do posljednjeg mjesta, a cijena ulaznice za ovaj spektakularni događaj u karijeri Emelina Fetića iznosi 3 KM.

Vidimo se na jubileju…

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE