JUBILEJ U SAN MARINU: Emelin Fetić obilježio 10 godina uspješne muzičke karijere

JUBILEJ U SAN MARINU: Emelin Fetić obilježio 10 godina uspješne muzičke karijere

EmelinFeticJUBLIJE

Popularni zenički pjevač Emelin Fetić sinoć je obilježio veliki jubilej povodom 10 godina uspješne muzičke karijere, te još jednom dokazao kako i nakon deset godina posjeduje armiju vjerne publike koja ga poštuje i voli.

Kako je ova priča o deset godina muzičke karijere protkana velikim respektom spram publike i ljudi koji cijene njegovu muziku i posao kojim se bavi, s tim u vezi Fetić je odlučio da upravo sa onima koji su ga podržavali sve ove godine obilježi ovu veliku godišnjicu njegove karijere. 

Kako nam je sinoć kazao, ponosi se svojom publikom i uspješnim egzistiranjem na muzičkoj sceni već deset godina, a što uistinu nije mala stvar u vremenu najezde novih zvijezda i zvijezdica. Sinošnji jubilej definitivno će ostati mnogima u sjećanju, ali svakako da može poslužiti i drugim estradnim umjetnicima kao pokazatelj da se upravo ovako treba zahvaliti onima koji ih poštuju sve godine njihovog muzičkog života. U kraćim pauzama goste je zabavljala Dženana Džidić, dok se Fetić sinoć uistinu nije štedio te je nastojao ispuniti svaku muzičku želju, a što je još jedan od pokazatelje njegove profesionalnosti i iskustva.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica