Portal 072info

Julski ljubavni horoskop: Pogledajte kojem znaku će zaigrati leptirići u stomaku

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Šta Vam zvijezde donose u ljubavi narednog mjeseca?

OVAN

Netrpeljivost koju osjećate u odnosu sa partnerom zbog Marsa će proći do kraja mjeseca. Pretjerana kritika i svaljivanje odgovornosti ko je kriv za greške bila je prisuta posljednjih pola godine. Pošto Venera ulazi u Raka u drugom dijelu jula, vi ćete biti okrneuti porodičnim vrijednostima i odgovaraće vam partner koji ma saosećajnost prema vašim problemima i stanjima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

BIK

Dok je u prvom dijelu mjeseca Venera u Blizancima vi ćete biti raspoloženi za nova poznanstva i razgovore. Vedri ste i nasmijani i mnogo toga ne shvatate ozbiljno, pa tako ni ljubavne odnose. To se mijenja od sredine mjeseca kada ćete imati više razumijevanja za osobe koje su vam drage. Drugi dio jula je povoljan za razgovor sa osobom do koje vam je stalo. Očekuje vas više romantičnih poruka i SMS dopisivanja tokom jula nego u prethodnom mjesecu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

BLIZANCI

Pošto u toku jula Jupiter, predstavnik vašeg polja partnerstva ulazi u treće polje, bićete spremni za ozvaničite odnose u ljubavi. Za slobodne Blizance ovo će donijeti poznanstvo na kraćem putu, u komšiluku, preko telefona…dok će ostali razmatrati potrebu da se vjenčaju. U drugom dijelu jula bićete mnogo romantičniji i osjećajniji prema osobma koje su vam drage.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

RAK

U prvim nedjeljama mjeseca treba da budete obazrivi jer Venera prolazi kroz dvanaesto polje što može da vam donese konfuzije u ljubavi. Vodite računa kome poklanjate povjerenje i da li ste dobro procijenili osobe koje vam se dopadaju. Drugi dio mjeseca je povoljniji za početak nove emotivne veze, jer ćete oko 20. jula djelovati magnetično na suprotan pol.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

LAV

Mjesec jula za vas donosi ogromne promjene jer planeta sreće i blagostanja ulazi u vaš znak. Mnogi Lavovi u narednih godinu dana mogu da se odluče na brak ili proširenje porodice. Zauzeti Lavovi ostvariće neki značaj uspjeh u odnosima, a drugi će imati utisak da su počastvovani u vašem društvu. Naglašeno dvanaesto polje pokazuje da ćete biti mnogo osjetljiviji u drugom dijelu mjeseca, pa će vašem parteru biti teško da vas shvati i isprati.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

DJEVICA

Mjesec jul je zanimljiv u ljubavi jer će vam prijateljska vaza biti važna. Mnoge veze kod vas mogu da počnu upravo iz prijateljskog odnosa. Slobodne Djevice od sredine mjeseca imaće čarobna poznanstva i to preko prijatelja. Rakovi će vam biti privlačni, kao i Ribe. Prve dvije nedjelje ćete biti spremni da žrtvujete ljubav zbog posla.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

VAGA

Prvu polovinu mjeseca bićete u avanturističkom periodu kada ljubav lako može da vam se dogodi u inostranstvu. Treba da imate u vidu da Mars do kraja mjeseca boravi u vašem znaku pa ćete i dalje osjećati netrplejivost i nervozu. Imaćete manje tolerancije prema partneru. Iza 20. jula počećete da tražite više pažnje od partnera i biće vam značajna njegova podrška u svakom smislu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

ŠKORPIJA

Pozicija planeta ne olakšava vam situaciju u ljubavi, barem u prvom dijelu mjeseca. Veneru u Raku u drugom dijelu jula treba da iskoristite za putovanja sa partnerom. Nesigurnost i pad energije koju osjećate posljedica je Mars u polju tajni pa nemate osjećaj kakvo je realno stanje stavari. Nemojte prerano da dnosite zaključke i sačekajte drugi dio mjeseca kada će partner biti emotivniji i saosećajniji prema vama.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

STRIJELAC

Merkur u sedmom polju donosi vam brojne kontakte sa osobama suprotnog pola. Vaši pogledi ne samo na svijet, nego i na ljubav će se mijenjati od sredine mjeseca jer ulazite u novi životni ciklus. Ako ste slobodni imaćete intrigantno poznanstvo u drugom dijelu mjeseca. Udvaraće vam se osobe vazdušnog i vodenog znaka.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

JARAC

Mnoge planete koje se bliže sedmom polju nagovještavaju da će od sredine jula biti itekako za vas mjesec koji simbolizuje ljubav. Očekuju vas brojni susreti, nova poznanstva i osobe koje će po svaku cijenu željeti bolje da vas upoznaju. Mnogi Jarčevi imaće više od jedne mogućnosti za ulazak u ljubavnu vezu. Rak bi mogao da vam bude interesantan partner u ljubavi.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

VODOLIJA

Ulazak Jupitera u Lava u ovom mjesecu ukazuje da će mnoge Vodolije razmišljati o braku i zajedničkom životu. Sunce u Raku može da vam donese poznastvo preko posla, ali generalno Jupitera stvara osjećaj da treba da unaprijedite odnos na veći nivo. Vodolije koje su u dužim vezama lako mogu da se odluče na brak.

RIBE

Naglašene planete u Raku ukazuju da od svih znakova vi imate najviše izgleda da se zaljubite. Ovo podrazumijeva da je mjesec jul povoljan za proširenje porodice. Na mjestima javnog tipa upoznaćete osobe koje su interesantne. Isto tako može da vam se dogodi ljubav na prvi pogled. Rakovi i Blizanci će vam biti privlačni. Ovo je mjesec koji je kao stvoren za romantiku.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME