Portal 072info

JUNSKA NOĆ Nova serija u programu OBN TV

LJUBAV – UCJENA – OKRUTNOST – LJUBOMORA – NEVINOST – ZAVJERA 

Nakon završetka emitovanja serije Turkan, OBN TV  od večeras počinje sa emitovanjem veoma nagrađivane turske serije „Junska noć“ u terminu od 20:50h. Serija  „Junska noć“ interpretira ljubavnu priču i život starijih tinejdžera, Havina i Baran.

Ljubav Havina i Baran  počela je tragedijom, rastavile su ih zavjere i ucjene ali sudbina ih opet spaja. U ovoj seriji sve granice će biti pomjerene. U ovoj priči, bićete svjedoci jedne tragične ljubavi … Havin je 23-godišnja studetkinja, koja živi sa svojom prijateljicom Lale. Njih dvije, zajedno se bore za egzistenciju, zaradjuju za stanarinu i druge troškove zajedničkog života. Lale će im pronaći posao hostese u jednoj političkoj stranci. Havin oklijeva, ali očajnički joj je potreban novac, tako da će pristati. Radeći kao hostesa upoznaće Barana, sina jednog od političara.Havin i Baran će se zaljubiti, postaće vrlo bliski, potpuno predani jedno drugom i zajedno će planirati venčanje iako se Baranovoj majci ona ne dopada. Na putu ka mjestu gdje će se održati vjenčanje, doživjeće saobraćajnu nesreću u kojoj će oboje preživeti, ali će Havin biti teško povrijeđena. Kumru, Baranova majka, pravi dogovor sa Havin. Pomoći će joj u životu, ako ostavi njenog sina i ode iz njegovog života. Nesrećna devojka oklijeva i na kraju ipak prihvata ponudu. Baranu je rečeno da Havin nije preživela. Poslije žalosti za njom, Baran će se oženiti sa Duigu, koja mu je ublažila tugu za izgubljenom ljubavi i za koju je njegova majka oduvijek mislila da je prava žena za njega. Godinama kasnije, Baran ima troje dece i živi u srećnom braku sa Duygu, svojom odabranicom, međutim, nedugo nakon toga, sasvim slučajno sreće Havin. Ona se vratila, ali kao druga osoba pod imenom Sibel.
U ovoj priči gledate tragičnu ljubavnu priču između Havin, Barana i Duygu. Da li će Baran nastaviti voljeti Havin? Kako će reagirati kada ugleda djevojku Sibel koja izgleda kao njegova prva ljubav? Hoće li Duygu uspjeti ukrasti Baranovo srce?

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box