Kad dečko prestane da se javlja evo šta (ne) treba da radite!

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Mnogima se desilo da nakon nekoliko izlazaka dečko prestane da se javlja.

Poslali ste mu poruku i nije odgovorio, a zatim ste mu poslali još jednu “za svaki slučaj”? Sigurno je u gužvi ili mu se pokvario telefon, a i mreža danas ne radi najbolje, zar ne?

Nekada je ipak bolje zadržati dostojanstvo, pa makar i po cijenu da zauvijek prekinete kontakt s dečkom koji vam je bio toliko simpatičan.

Evo šta ne treba raditi kada (potencijalni) dečko prestane da se javlja:

Testiranje drugih platformi

Nije vam odgovorio na WhatsApp, ni na Viber pa mislite da bi bila dobra ideja da mu pošaljete SMS ili da ga pozovete? Ili ćete ostaviti neki komentar na njegovoj Facebook stranici, čisto da zna da ga držite na oku? To je vrlo loša ideja!

Konfrontacija i vrijeđanje

U redu, smučilo vam se “igranje igrica” i želite da znate šta se dešava i koji je uzrok njegovog nejavljanja, pa ste riješili da mu pošaljete “kilometarsku” poruku u kojoj zahtjevate objašnjenje?  Ovakvo ponašanje će kod muškaraca samo učvrstiti odluku o prestanku kontakta, a uz to ćeš vjerovatno stvoriti reputaciju “lujke”. Vjerujte, nijedan frajer nije vrijedan toga!

Obračun preko Facebooka

Ako želite da zadržite svoje dostojanstvo, ovo nipošto ne smijete da radite! Iako vas je njegovo ponašanje povrijedilo, javnim obračunavanjem sa njim ćete nanijeti štetu samo sebi. Nemojte mu hraniti ego, jednostavno se ponašajte kao da ti nije stalo, a bijes ćete ubrzo proći.

avaz.ba

GODISNJICA
MARKETING