Portal 072info

KADA EMISIJA KRENE PO ZLU: Pokušali ujediniti majku i sina, ali nisu očekivali…

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

tv emisija

Libanonska televizija u svojoj emisiji posvećenoj rješavanju porodičnih problema nije uspjela postići mir u jednoj porodici koja je učestvovala u jednoj od posljednjih epizoda. Iako je cilj bio pomiriti sina (15) i majku koji se nisu vidjeli sedam godina, sve je završilo tako da je sin skočio na sto i majku udario nogom, prenosi Vecernji.hr.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Producenti emisije ispričali su kako se tinejdžer dugo opirao susretu s majkom u emisiji, no naposljetku je pristao učestvovati u emisiji koja ide uživo. Prema izvještaju lokalne televizije 15-godišnji Ahmed krivio je svoju majku jer ga je odvojila od oca pod optužbom da ju je psihički zlostavljao, izvijestila je Al Arabya. Majka je sinu ispričala što se dogodilo na sudu tokom razvodne parnice.

– Njegov otac me napao pred sucima – rekla je, a to je, čini se, još više razljutilo njezina sina. Kada je on pokušao opravdati ponašanje svog oca, ona mu je odgovorila da zvuči poput “pijanog tinejdžera”. I tu je Ahmed puknuo, skočio na sto do svoje majke i udario je nogom. Voditelj emisije pokušao ga je uhvatiti i zaustaviti, no nije uspio spriječiti udarac. U smirivanje situacije uključilo se još gostiju koji su bili za stolom, a voditelj je nakon svega rekao kako će riješiti njihov problem.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kako je sve to izgledalo, možete pogledati u priloženom videu!

depo.ba

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME