Portal 072info

Kadeti BiH počeli pripreme za EURO 2016

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kadetska fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se danas u Trening centru Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH (N/FS BiH) u Zenici i počela pripreme za Evropsko prvenstvo.

„Počinjemo pripreme za EP. Svi igrači su se odazvali. Benjamin Hadžić će nam se priključiti u toku dana jer njegov let iz Njemačke kasni, a ostali momci su stigli u Trening kamp. Za danas su planirani pregledi kod našeg medicinskog tima, da vidimo jesu li svi igrači zdravi, poslije čega ćemo odraditi trening“, istakao je Sakib Malkočević, selektor kadetske reprezentacije BiH, prenosi Anadolu Agency (AA), dodavši:

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

„U narednih pet dana nastojat ćemo da ispravimo određene greške koje su uočene na prethodnim utakmicama. Analizirat ćemo protivnike, te fizički i psihički pripremiti ekipu za turnir na kojem prvi put učestvujemo. Svi smo tu da pružimo maksimum“.

Bh. kadeti danas će u 17.30 sati odraditi prvi trening pripremajući se za EURO 2016, koji će se igrati od 5. maja u Azerbejdžanu. Izabranici selektora Malkočevića takmičit će se u grupi „B“ sa selekcijama Austrije, Njemačke i Ukrajine.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice "Sport Plus"
Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice “Sport Plus”
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)