Portal 072info

Kaje se i izvinjava: Maloljetnica priznala da je izmislila aferu sa Šakom!

Sedamnaestogodišnja tinejdžerka M.V. priznala je da je izmislila aferu zbog koje je Šako Polumenta sedmicama bio na udaru mnogobrojnih kritika i osuda javnosti.

Iako je Polumenta više puta isticao da mu je telefon ukraden na jednom od nastupa, čemu je svjedočio njegov kolega Sinan Sakić, kao i da nikada nije slao slične snimke maloljetnim djevojkama, M. V. je i dalje tvrdila da je snimak u kojem pjevač izgovara: “Nedostaješ, dođi da me ljubiš“ upućen baš njoj.

Nakon što je sama uvidjela da su stvari otišle predaleko, kao i da je svojim nepromišljenim gestom udarila na ugled porodice folk pjevača, 17-godišnja M. V. riješila je da prizna svoju grešku i uputi javno izvinjenje.

– Željela bih da se javno izvinim porodici Polumenta zbog ovog incidenta i skandala, pogotovo njemu. Nisam preko ovoga željela da postanem poznata – izjavila je M. V. u emisiji “Ekskluzivno” i dodala da se poigrala na društvenim mrežama, ne sluteći kolika je moć medija i kakve posljedice može izazvati jedna takva javna objava.

– To uopšte nije u redu i u tom trenutku ugrozila sam njegovu porodicu – istakla je ona, a onda se obratila i vršnjacima.

– Poslala sam pogrešnu poruku mlađima od 18, tako da – nemojte da vam se desi ovo što i meni. Izvinjavam se javno porodici Polumenta i, naravno, pjevaču Šaku – javno se pokajala maloljetnica.

Avaz.ba

Podijelite članak