B2DC2BBD 37E5 4F96 AE7C 48DBA7E4D17E
AUTOR: K.H.
DATUM: sij 7, 2022 @ 20:35
KATEGORIJA: Crna Hronika

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na autoputu kod Zagreba poginula je Senija Goralija, učenica trećeg razreda Srednje tehničke škole “Kemal Kapetanović”, dok su tri osobe zbog povreda prebačene u zagrebačke bolnice.

Ova informacija potresla je cijeli Kakanj, a posebno učenike i profesore škole koju je pohađala stradala Sena.

Povodom ove tragične i iznenadne smrti, srceparajućom poruku oglasili su se i iz razreda III-m škole STŠ “Kemal Kapetanović”.

-Draga naša Seno, prerano si nas napustila, a tek je trebalo da zajedno s tobom proživimo najljepše trenutke života. Najljepše trenutke našeg školovanja. Osta III-m bez jedne princeze, još jedne odlične učenice, miljenice, kako naših profesora, tako i nas. Kamo sreće da smo ovaj dan prespavali i da si ti sa nama. Zahvaljujemo ti se u ime svih nas, za svaku lijepu riječ, za svako šaptanje na testovima i za svaki zagrljaj. Nama ostaje da se sjećamo lijepih trenutaka i da dovimo za tebe, ljepotice naša.

Tekst se nastavlja nakon reklame

Sada si na boljem svijetu i mi te molimo da nam čuvaš mjesto u Džennetu jer sa sigurnošću mogu reći da ti to zaslužuješ. Nikada te ova škola, niti ovaj razred neće zaboraviti. Teška će biti godina bez tebe Seno moja, a kako ova, tako i svaka naredna sve dok se i mi ne rastanemo sa ovim nepravednim i prolaznim dunjalukom. Nikada te neće zaboraviti tvoj III-m. Tebi želimo da ti Allah podari vječni rahmet, a tvojoj porodici i nama sabur i strpljenje, jer svako će biće smrt okusiti.

Još jednom, neka ti Allah podari vječni Džennet draga naša Seno 😭💔

-Tvoj voljeni razred III-m sa razrednikom Midhat Delić.

Podsjetimo, do nesreće je došlo nakon što je 24-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine skrenuo svojim Audijem iz lijeve u desnu traku nakon čega je udario u stub.

Policija dodaje da je u nesreći poginula putnica u Audiju, dok su tri osobe iz tog automobila, među kojima i vozač, prebačeni u KBC Zagreb te KB Sestara Milosrdnica, javljaju hrvatski mediji.

Nesreća se dogodila jutros oko 6 sati na autoputu A2 kod čvora Zaprešić.

LIDER