Portal 072info

KAKANJ: Veliki koncert Deniala Ahmetovića (14.12.)

DenialAhmetovicKoncertKakanjSportskadvorana

Prošlogodišnji pobjednik najgledanijeg šoua ‘Zvijezda možeš biti ti’, Denial Ahmetović iz Kaknja, nakon što je osvojio srca velikog broja publike kako u BiH tako i šire odlučio je svojoj mnogobrojnoj publici pokloniti koncert. Pjesme koje je do sada izdao i poklonio onima koji ga prate i podržavaju još od takmičenja postali su veliki hitovi, ali i dobar razlog da Denial odluči u svome gradu organizovati koncert kojim se želi zahvaliti onima koji poštuju i cijene njegov rad.

DenialAhmetovicKoncertKakanjTako će grad dobrih ljudi, Kakanj, biti domaćin njegovog prvog velikog koncerta i to 14. decembra u Sportskoj dvorani Kakanj. Pored Deniala Ahmetovića kao domaćina koncerta svoje učešće zabilježit će i specijalni gosti, a koje za sada Denial želi sačuvati u tajnosti uz objašnjenje kako će to zasigurno biti osobe kojima će do posljednjeg mjesta ispunjena dvorana biti oduševljena.

Nema vremena za tugu, Cijeli moj svijet, Nema ljubavi dok je Bosna ne rodi, Zašto ovo život lijepim zovi i drugi veliki hitovi pjevat će se 14. decembra na koncertu o kojem svi uveliko pričaju, a koji će ostaviti isključivo pozitivne impresije na sve one koji se odluče doći i uživati u nesvakidašnjem koncertu.

Portal 072info je ponosni medijski pokrovitelj koncerta, tako da ćemo vas informisati o najsitnijim detaljima koji su u vezi sa koncertom. Vidimo se u Kaknju, 14. decembar u Sportskoj dvorani Kakanj, nezapamćeni koncert u Kakanju vašeg Deniala Ahmetovića!

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box