Kakanjac optužen za obljubu 9-godišnje unuke 

nasilje

Osnovni sud u Banja Luci potvrdio je optužnicu protiv Ivice Miškovića iz Kaknja, koja ga tereti za obljubu djevojčice u Banja Luci.

On je, podsjetimo, bio u bjekstvu, te je uhapšen na osnovu međunarodne potjernice, a potom sproveden na ispitivanje u Okružno javno tužilaštvo Banja Luka.

Nakon ispitivanja, Tužilaštvo je protiv njega podiglo optužnicu sa prijedlogom Osnovnom sudu u Banja Luci da mu se produži pritvor.

Sudija Osnovnog suda potvrdio je optužnicu, a ročište na kojem će biti razmatran prijedlog o produženju pritvora biće održano sutra.

Podsjetimo, kako su mediji ranije pisali, majka djevojčice (9 godina), koju je kako se sumnja, zlostavljao Mišković, inače očuh od djevojčicinog oca, ranije je izjavila da je situacija u kojoj se nalazi preteška.

-Ovo su rane koje ne zarastaju i agonija koja ne prestaje. On je četiri puta je seksualno zlostavljao moje dijete, prijetio joj i prepadao je. Četvrti put je to uradio u našem stanu i tada sam ga i otkrila, isti dan se i dijete prelomilo i ispričalo sve, rekla je ranije za medije potresena majka.

Avaz