Kako danas izgleda sin Tome Zdravkovića, imao je samo 13 godina kada mu je otac umro

t 5
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Sin Tome Zdravkovića, Aleksandar Zdravković, koji je rođen tokom pjevačeve ljubavi sa Gordanom Gocom Zdravković, živi u Torontu, u gradu gdje su se njegovi roditelji i upoznali.

Da su geni čudo, govori i činjenica da se Aca takođe bavi muzikom, a on je odlučio da muzičku karijeru započne baš u Torontu, gde je otvorio privatni muzički studio, gdje stvara pjesme.

Zdravković: Živi u Torontu, u gradu gdje su se njegovi roditelji i upoznali
 • Zdravković: Živi u Torontu, u gradu gdje su se njegovi roditelji i upoznali
 • Vlasnik najvećih hitova narodne muzike Toma Zdravković u braku sa Gordanom Zdravković dobio je sina Aleksandra koji se nije mnogo eksponirao u javnosti. Toma je Gocu upoznao u Torontu, a 1978. godine dobili su sina, nakon čega se vraćaju za Srbiju, gde nastavljaju život.

  Fotografije iz privatnog albuma
 • Fotografije iz privatnog albuma
 • Goca i Toma bili su u braku 18. godina, a tokom njihovog burnog zajedničkog života dešavale su se razne situacije, zbog muzike, za šta je pjevačeva supruga uvijek imala razumijevanja, te je uvijek isticala da su pjesme njegov život.

  – Kad saznaju čiji sam sin, prvo me pitaju kako sam odrastao uz njega. Nekada sam se predstavljao kao Aleksandar Saša, da bih izbegao teret prezimena Zdravković. Bio sam premlad kada je umro, tek kasnije sam shvatio koliko on znači za muziku i za druge ljude i šta je ostavio iza sebe. Tek sa svojih 16-17 godina, kada sam počeo da se zaljubljujem, počeo sam da shvatam njegove pjesme. Umjesto u park nekad sam sa njim išao u kazino. Vidio sam mnoge stvari mnogo mlad. Nisam ni znao šta se dešava oko mene – rekao je jednom prilikom Aleksandar za srbijanske medije, koji je imao 13 godina kada je njegov otac umro.

  GODISNJICA
  MARKETING