Portal 072info

Kako horoskopski znaci preživljavaju rastanke?!

Svaki pripadnik određenog znaka ima drugačije karakteristike, pa tako se razlikuju i u preživljavanju rastanaka. Pogledajte kako svih dvanaest horoskopskih znakova reaguje kada dođe vrijeme da se oproste od nekoga.

1. Ovan. Bolno priježivljava rastanke, mada se trudi da ostavi utisak neodoljivog srcolomca, ali kad Ovna spopadnu ljubavne muke, nije mu lako u sopstvenoj koži. Iako je vatreni znak, osjeća se kao poliven hladnom vodom, ako dođe do rastanka sa partnerom. Pošto vjeruje da je “u ljubavi i ratu – sve dozvoljeno”, pokušava da pridobije osobu do koje mu je stalo na sve načine i svim sredstvima. Ako mu ne pođe za rukom, okreće se čašici ili prijateljima, rođacima, kolegama.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

2. Bik. Mada djeluje opušteno, kao da nema nikakvih problema, pa ni ljubavnih, teško podnosi rastanak sa voljenom osobom, makar i kada neko od njih dvoje mora da otputuje. Ukoliko je rastanak zauvijek, emotivni Bik će se zavući u kuću i patiti u tišini, eventualno razgovarati sa najboljim prijateljem koji će ga teško pokrenuti da izađe negde sa društvom. Ako izađe, ostaje do “fajronta”, pokušavajući da utehu nađe u stihovima pjesama koje ga podsjećaju na partnera.

3. Blizanci. Iako djeluju da sve, pa i ljubavne rastanke, priježivljavaju sportski, po principu “nije on/ona jedini na svijetu”, Blizancima uopšte nije lako. Navikli su da ih svi vole, zovu, vuku za rukav i mole da ostanu još malo, pa im zaista nije jasno ko bi i zašto mogao da ih ostavi. A kad se to desi, voljenoj osobi će slati SMS-poruke, zvaće je telefonom i spuštati slušalicu, pisati mejlove, sačekivati je ispred kuće ili posla i razgovarati sa svima koji su u kontaktu sa njom.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

4. Rak. On jako teško priježivljava rastanke, čak i privremena razdvajanja od voljene osobe, pa u očaju, lako skreće sa pravog puta. Odaje se piću i hrani, luta od kafane do kafane, i često se bez ikakve mjere i ukusa predaje zagrljajima osoba koje su ispod njegovog nivoa. Ne mari Rak ni šta, ni ko o njemu priča; samo mašta o danu kada će ponovo ugledati ljubav svog života Sve ostalo mu je totalno nevažno, pa čak i savjeti porodice.

5. Lav. Ponosni Lav pati dramatično, otvoreno i svi oko njega moraju da znaju da je Lav emotivno ranjen. I svi pate zajedno sa njim. Kako njemu teško padaju rastanci, da ponekad ne može da shvati da li je to, zbog njegove povređene sujete ili slomljenog srca. A možda je i jedno i drugo, razmišlja Lav, pokušavajući da shvati partnera kojeg je do juče “kovao u zvijezde”, a danas mu zadaje takav bol da počinje da razumije riku lavova u džungli.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

6. Djevica. Izbirljiva, ali trpeljiva Djevica teško biva ostavljena, ali ako ipak dođe do toga, učiniće sve da sazna razlog. Grickaće svoju omiljenu crnu čokoladu, uzdisati i smišljati poruke koje će slati voljenoj osobi. Kad poželi da ostavi partnera, udesiće tako da ispadne kao da je ona (Djevica), ostavljena, jer čemu komplikovati život, kad je ionako dovoljno zakomplikovan i bez ljubavnih patnji.

7. Vaga. Uzdržana i sujetna Vaga, kao rođena glumica, neće nikome, pa ni voljenoj osobi, pružiti to zadovoljstvo da gleda njenu patnju i njen “srušen svijet”, ako je ostavljena i mora nekako da priježivi ljubavni rastanak. Smješkaće se pred drugima i praviti se kao da je ona ostavila partnera, a ne on nju, dok će kod kuće “satirati” slatkiše, plakati i buditi se na jastuku koji još miriše na parfem osobe koju Vaga voli do bola.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

8. Škorpija. Ona pati kao nijedan drugi znak, kad je zaljubljena i kad je ostavljena, pogotovo od osobe koju iskreno voli, da osjeća gotovo fizički bol, ako dođe do rastanka. Ne zna koga bi prije zvala, ne zna sa kim bi prije pričala tako tužna, jer su za Škorpiju najteže muke ljubavne. A tek rastanci, ima li nečeg goreg i nepodnošljivijeg od njih? Nijedan prijatelj, nijedna kafana, kao ni jedno ili bezbroj pića ne može tu da joj pomogne, jer Škorpija najteže podnosi rastanke.

9. Strijelac. Kako bi hedonista Strijelac prebolio ljubavni rastanak, ako ne bi negdje pobjegao od surove stvarnosti, zbog koje pati? Na put, svakako, ali ako nije u mogućnosti, uputiće se u omiljeni restoran ili provozati po gradu, a usput će svratiti u videoteku po film koji je želeo da gleda sa voljenom osobom, ali sve se tako iskomplikovalo. I on je sada sam, ali zar onda ne bi bilo pametnije da razmišlja o nekom novom sastanku, a ne o tom groznom rastanku?

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

10. Jarac. Praktičnom, ali osetljivom Jarcu nije jasno ko bi bio toliko lud da njega ostavi, kad nema toga što on ne bi uradio za osobu koju voli. Ako ga partner ostavi, Jarac misli da sa njim nešto nije u redu i odmotava film unazad, ne bi li pronašao nešto što njegovom emotivnom partneru nije odgovaralo. U mislima se vraća starim ljubavima i pothranjuje sjećanja i čežnju za njima. Sve je nekad bilo bolje, romantičnije, iskrenije i uzvišenije, naročito u ljubavi, tješi se Jarac, sam u svom bolu.

11. Vodolija. Kako živi, tako i pati – zbrda zdola, iz krajnosti u krajnost, ostavljena poslije ljubavnog rastanka, Vodolija trči od kafića do kafića, od prijatelja do prijatelja ne shvatajući da ju je partner i ostavio zato što nikad nije bio načisto sa njenim namerama, planovima, obećanjima i – osjećanjima. Sve ono što bi trebalo da objasni voljenoj osobi, “sluđena” Vodolija pokušava da objasni poznaniku, prijatelju ili kolegi kojeg je odvukao u prvi kafić da mu se izjada.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

12. Ribe. Ribe su rođene za patnju, saosećanje i bol koje podnose tako filmski kao da su se rodile sa njim, A možda i jesu, jer tuga u njihovom pogledu veća je od svih riječi, jadanja i suza koje ostaju neizlivene, jer Ribe sve znaju da odboluju u samoći. I tako, u sopstvenom samosažaljenju, neshvaćene i odbačene od partnera, Ribe se u svojoj emotivnoj konfuziji prisjećaju nekih drugih ljubavnih rastanaka, zbog kojih su mislile da će svijet stati. A, eto, ipak nije i još se sve okreće oko ljubavi.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME