Kako izabrati savršenu vjenčanicu

vjeeencanica

San svake žene je da izgleda savršeno na dan vjenčanja, ali potraga za savršenom vjenčanicom zna biti i previše iscrpljujuća. Prije svega djevojke nespremne kreću u kupovinu u želji da će samo ugledati onu pravu i to je sve. U nastavku teksta donosimo par savjeta koji će vam koliko toliko olakšati u izboru te da od milion izaberete svoju vjenčanicu iz snova.

Prije svega morate biti svjesne cijena vjenčanica i samim tim odlučiti koliko ste spremne potrošiti. Nemojte pretjerivati, budite svjesne da imate previše troškova za vjenčanje i mimo vjenčanice, ali nemojte ni štediti za taj dan. Jednom se udajete. Sve zavisi od vaših prioriteta.

Prije nego krenete u potragu za haljinom iz snova, pogledajte internet stranice da bar imate u vidu šta želite i šta mislite da vam odgovara. U salonima sigurno nisu izložene sve vjenčanice a ovako ćete znati kakvu haljinu da tražite.

Nikad ne idete u prodavnicu sa mnogo prijatelja, pogotovo ne po vjenčanicu. Svako ima svoj ukus, pa tako da samo vi ostajete zbunjeni sa tuđim komentarima na haljinu koju odaberete. Jedna ili dvije osobe su vam sasvim dovoljne, a neka to budu osobe čije mišljenje cjenite i u koga ne sumnjate.

Nemojte suditi o haljini koja vam se nije svidjela na vješalici, probajte, možda se i iznenadite. I naizgled neprivlačna haljina zna oduševiti.

Budite sigurne da vam se nijedna haljina neće svidjeti ukoliko ste nervozne i napete. Obratite pažnju na sitnice, ponesite nakit koji ste planirale i budite našminkane, tako ćete biti zadovoljnije.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE