Kako izgleda noćenje za 236.000 KM? Krevet u kojem mnogi ne bi zaspali ni besplatno

Deep hotel maj2021 Punkofer

Najskuplji smještaj na svijetu ne mora nužno značiti i najudobniji, ali definitivno treba biti neponovljiv. I doista, imate li oko 120.000 eura ili 236.000 KM za noćenje, doživjet ćete jedinstveno iskustvo na Svetoj Luciji.

Foto: Punkufer.hr/Kako izgleda noćenje za 236.000 KM?

Karipski otok poznat je po bijelom pijesku i kupanju u tirkiznom plavetnilu, ali nemojte misliti da ćete ga vidjeti iz megaskupe sobe. Ipak, prizori iz Lover’s Deepa se ne zaboravljaju lako.

Riječ je o podmornici i najluksuznijem podvodnom hotelu prvenstveno namijenjenom parovima. Kome nije bilo dovoljno izolacije, ovdje je mogu nastaviti, u harmoničnom okruženju velikog plavetnila, ušuškani u Karipskom moru. Oni koje lovi strah na sami spomen spavanja ispod površine mora niti u ludilu ne bi pristali na ovakav smještaj, dok bi drugi pak dali sve samo da mogu doživjeti takvo iskustvo.

Kako izgleda noćenje za 236.000 KM? - undefined
Foto: Punkufer.hr: Kako izgleda noćenje za 236.000 KM?

Sobe su ekskluzivno namještene, zvučno izolirane sa staklenim stijenama zbog kojih imate dojam da se nalazite u velikom akvariju pa se možete diviti koraljima i mahati ribama koje se vrzmaju uokolo, piše portal Punkufer

Foto: Punkufer.hr/Kako izgleda noćenje za 236.000 KM?

Uz privatni prijevoz gliserom kao standard, usluga se može prilagoditi željama, što je osobito praktično poželite li primjerice sletjeti helikopterom na plažu, zaplivati u ružinim laticama na krevetu ili osvježavati grlo šampanjcem čim se osuši. 

Morskih čudesa ne nedostaje niti na tanjurima – uz paprenu cijenu očekivati možete prave delicije, kao i jelovnik osmišljen od najrazličitijih afrodizijaka, pa ko voli – neka izvoli!