Portal 072info

Kako izgleda prva bračna noć: Vodili se ljubav ili broji novac?

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Svi mladenci imaju velika očekivanja od prve bračne noći. Donosimo vam iskrena priznanja o tome kako ona stvarno izgleda…

1. “Nakon vjenčanja priznali smo si da imamo energije ili za seks ili za brojanje novca koji smo dobili. Odabrali smo novac”.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
 

2. “Puno smo popili i premalo pojeli pa smo se onesvijestili na krevetu čim su nam glave dotakle jastuk”.

3. “Moja supruga i ja bili smo u takvoj gužvi na svadbi da nismo stigli jesti. Konobari su nam sačuvali malo hrane. Kada smo se napokon dočepali svoje sobe, razmišljali smo samo o tome koliko smo gladni. Sjeli smo na krevet i navalili na hranu. Na kraju smo zadovoljno zaspali među ostacima rižota na plahtama”.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

4. “Prvu bračnu noć namjeravali smo provesti u sobi unutar hotela u kojoj je bila svadba. Moja je supruga prva otišla u sobu, i ubrzo zaspala od umora, te nije čula zvonjavu mobitela. Zaboravila mi je dati rezervni ključ od sobe pa sam hotelskog radnika zamolio da me puste unutra. Našli smo je kako spava poluodjevena na stolici pokraj kreveta s čašom šampanjca u rukama.”

5. “Nakon vjenčanja napravili smo mali tulum u svojoj hotelskoj sobi za prijatelje i rođake. Pjevali smo karaoke do 5 ujutro, jeli čips i pili vino. To je bila najbolja noć u mom životu.”

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

6. “Bili smo toliko umorni nakon svadbe da smo zaspali u krevetu u odjeći. Nakon sat vremena sam se probudio s mučninom u želucu. Otrčao sam do WC-a, gdje sam povraćao još nekoliko sati, a moja supruga mi je držala hladan ručnik na potiljku i tako još jednom pokazala da je ona prava.”

7. “Supruga je sjedila na podu ispred mene i gledala televiziju dok sam izvlačio pet hiljada špangica iz njezine kose. Nakon toga smo zaspali.”


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME