Kako je izgledala transformacija Lily James u Pamelu Anderson u novoj seriji

544E77F3 04B4 477B 92F6 C2C11D49F0DB
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Glumica Lily James u nedavnom intervjuu za Entertainment Weekly otkrila je šta je sve bilo potrebno za njenu transformaciju u Pamelu Anderson, zvijezdu 90ih godina čiji lik tumači u seriji “Pam & Tommy”, a koja će od danas biti dostupna na Hulu platformi.

Nakon objave da će Lily James tumačiti Pamelu Anderson u seriji “Pam & Tommy”, mnogi su smatrali da glumica nije adekvatan izbor zbog minimalne fizičke sličnosti.

Tridesetdvogodišnja glumica iz Engleske otkrila je za Entertainment Weekly da je i sama bila šokirana što su joj predložili da glumi u Huluovoj ograničenoj seriji kao plavuša.

ČITAJ JOŠ:  Česte zablude: 7 stereotipa o zemljama koji su daleko od istine

Međutim, zahvaljujući kvalifikovanom timu na setu, fizička transformacija koja je uključivala svakodnevni četvorosatni proces promjene frizure, šminke, protetike i garderobe je na kraju bila ključ njenog tumačenja Anderson.

Lily je započela svoju metamorfozu u lik mnogo prije nego što je zakoračila na set kako bi promijenila frizuru, šminku i garderobu za prvu epizodu.

Kako lažni preplanuli ten i protetika imaju ograničen efekat na ukupnu promjenu tijela, glumica je počela raditi sa fitness trenerom šest mjeseci prije početka snimanja.

ČITAJ JOŠ:  Pamela Anderson se u TV emisiju javila iz kreveta s novim mužem

Novostečeno samopouzdanje vezano za svoje tijelo pomoglo joj je da otkrije vlastitu moć, što joj je zauzvrat omogućilo da prikaže Pamelinu unutrašnju snagu među haosom koji je vladao u tom trenutku u njenom životu.

“Bilo je zaista divno osjećati se tako u svom tijelu. Istovremeno je bilo zaista teško, ali se isplatilo”, kazala je glumica.

Kada je snimanje počelo, James bi svaki dan započela u prikolici za šminkanje prije nego što bi sunce izašlo.

“Bila sam u šminkerskoj stolici u 3:30 ujutro, i postojao je ovaj četvorosatni proces da me se transformiše u Pamelu”, otkrila je.

ČITAJ JOŠ:  I muzičari su na birou za nezaposlene

Pored perike i prepoznatljive frizure koju je Anderson nosila u seriji “Baywatch”, glumica je trebala i protetičke dodatke kako bi se pretvorila u zvijezdu 90-ih.

Međutim, jedan protetski dio zaključio je transformaciju, a to su bile grudi. Uprkos tome što su činile veliki aspekt Andersoninog izgleda, dodatak se nije uvijek koristio tokom snimanja.

Kako bi upotpunila izgled morala je dobiti i preplanuli ten, a dio transformacije bila je i promjena glasa i akcenta.

GODISNJICA
MARKETING