Kako ljetnu odjeću nositi i tokom jeseni

M&S new Autumn 2012 ad campaign

Jesen nas je sve uhvatila potpuno nespremne za hladnije i kišne dane. I dok previše razmišljate o tome šta ćete obući jer je vaš ormar prazan za ove hladnije dane, pogledajte ponovo, a u nastavku teksta par savjeta kako ljetnu odjeću kombinovati i u ovim jesenjim danima.

Helanke su nezamjenjive, nosile ste ih cijelo ljeto, i to kraće, šarene ili pak klasične, pa što bi ih se sada odrekle. Helanke su sigurno komad odjeće koje možete nositi i tokom jeseni, uparite ih sa čizmama, šlampavim džemperima ili tunikom, a ako ste za ozbiljniju varijantu, tu je mantilić ili tanji kaput, i na sve to nabacite finu maramu, kombinacije koje možete nositi i preko dana ali i naveče.

Ljetne majice uvijek možete nositi jer u zatvorenim prostorima još uvijek nije hladno. Preko naravno možete obući džemper, jaknu, maramu. Neka majica bude centralni odjevni predmet i onda kombinujte ostatak odjeće sa njom, hlače, džemperi, jakne i nosite sve do narednog proljeća.

Kratke hlače su takođe imale veliku ulogu ovog ljeta, a možete ih još uvijek nositi, sa dobrim parom čizmica do gležnja ili dobrim štiklama uz kožnu jaknu izgleda savršeno.

Košulju možete nositi sve do zime, sve što vam je potrebno uz nju je fin džemper ili majica na raskopčavanje. Teksas jakna, sako i spremni ste za jesen.

Seksi veš je zasigurno dio odjeće koji nije samo za ljeto, to što ispod teške odjeće nosite čipkaste gaćice znate samo vi i niko više.

Haljine vedrih boja i kratke i duge koje su bile neizostavne ljeti možete itekako nositi i sada. Kratka kožna jakna, teksas jakna ili dugi džemper preko, a na stopala kaubojke, puno nakita i totalno ste moderni a obučeni u spoj ljeta i jeseni.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica