Portal 072info

Kako muškarci shvataju vaše neodgovaranje na poruku

Screenshot 6 539
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Mislite da je muškarcima lako kad ih “stavite na led” ili ako im se ne stignete javiti kako ste obećali? Nije. Pogledajte kakve im se sve misli vrzmaju po glavi.

– Je li ovo neka psihološka igrica? Možda želi da vidi kako ću reagovati ili koliko sam lud za njom. Ako je ovo neki test, neće dobiti odgovor.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

– Možda je izgubila telefon. Ili joj nije stigla poruka. Ili je pročitala njena prijateljica kojoj se isto sviđam i namjerno je izbrisala. A možda joj se naprosto ne sviđam. Ma ne, to nije, inače mi ne bi dala broj. Ili mi ga je dala samo da me “skine”. Hm…

– Možda sam nešto pogrešno uradio na prvom sastanku. Oprao sam zube, nisam imao masnu kosu, platio sam račun, imao sam lijepe cipele, smijala se mojim forama…Ne shvatam.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

– Ne znam zašto se ne javlja… Nije moja briga. Njen gubitak, a ne moj.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Šteta, čini mi se da bismo bili dobar par. Hm, možda u to ime da progutam ponos i javim se opet. Kako kaže ona stara narodna izreka.

POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

– Stalno gledam u telefon u nadi da će se javiti. Čovječe, pa ja sam se stvarno zagrijao za tu djevojku.

– Prošla su tri dana, ne mogu više. Nazvaću ću je i izmisliti kako mi se pokvario telefon pa nisam siguran je li dobila poruku koju sam joj poslao.

– Baš me briga ako ispadnem lud za njom, budala ili debil, zovem je iz ovih stopa i reći ću joj da nisam mogao da izdržim. Iskren pristup je uvijek najbolji.

– Nema veze. Nije tip djevojke u koju mogu da se zaljubim. Takvih poput nje ima na bacanje. Zašto me ipak malo boli stomak kad pomislim na nju?

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Sljedeća!

Podijelite članak
  • 4
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6