Portal 072info

Kako održati vezu na daljinu?

Upoznali ste muškarca koji vam se sviđa. U svemu se slažete i savršeno odgovarate jedno drugom, međutim on živi u drugom gradu ili čak državi. Pronašli smo za vas nekoliko savjeta kako da održite vezu na daljinu dok ne dođe vrijeme da počnete živjeti zajedno.

Prije svega morate da dogovorite nekoliko pravila kojih ćete se pridržavati oboje. Najprije morate da razjasnite sa partnerom da li želite monogamnu vezu ili ne. Ova pravila morate postaviti kako ne biste završili vezu, prije nego je uistinu počela.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Svaki dan se potrudite da razgovarate sa vašim partnerom i da mu ispričate kako ste proveli dan i šta se dešava u vašem životu. Današnja tehnologija nam je omogućila da imamo besplatne programe preko kojih možemo besplatno razgovarati, pa tako da nema izgovora da se ne možete čuti. Ponavljajte svaki dan partneru kako vam je stalo do njega i kako vam nedostaje.

Idealno je u ovakvoj vezi što vi i dalje možete za zadržite svoje hobije, prijatelje, da koristite svoje slobodno vrijeme onako kako vama to odgovara. Na ovaj način nećete izgubiti sebe.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Pošto ne možete da budete intimni sa svojim partnerom tako često kao kada bi on bio kraj vas, potrudite se da malo začinite strasti preko telefona ili web kamere.

Jako je teško održati vezu na daljinu, ali ako vam je zaista stalo, potrudite se koliko god je to moguće. Pozitivno mislite i cijenite svaki zajednički trenutak.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME