Portal 072info

Kako opraštate: Ovan lako, a Škorpija teška srca

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

horoskop-kwiecien-screen

Nije uvijek lako oprostiti, naročito kada smo veoma povrijeđeni. Svaki horoskopski znak na život i dešavanja gleda iz drugačijeg ugla i zato svaki od njih oprašta na svoj jedinstveni način.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

OVAN

Kod Ovnova su primjetni vatrena strast, nemilosrdnost, tvrdoglavost i impulsivnost. Ako ste rođeni u ovom znaku, sigurno ćete mnoge stvari izgovoriti naglo i grubo, bez razmišljanja. Vaš problem je to što često niste svjesni da ste nekog povrijedili, pa kada vam se to poslije prebaci, ne znate o čemu je riječ. Generalno, Ovan nije toliko težak kada se radi o opraštanju. Njegova ljutnja kratko traje i on se lako miri.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

BIK

Bikovima nije baš tako lako da oproste. Venera ih čini strastvenim i zbog toga ne mogu lako da prebole. Bikovi umiju dugo da se inate i skloni su tome da ljude stavljaju u šablon i imaju šablonske reakcije na njih. Popustite stege i potrudite se da drugima lakše opraštate.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

BLIZANCI

Blizanci su osobe koje imaju mnogo dobre komunikativne osobine, koje koriste i kada su povrijeđeni i kada povrijede nekoga. Oni uvijek ostavljaju mogućnost za komunikaciju kada dođe do konflikta. Otvoreno pričaju o tome kako se osjećaju i istinski se trude da se postave u poziciju druge osobe i razumiju je kako bi srušili sve barijere.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

RAK

Rakovi su ćudljivi, zaljubljeni u sebe i često ne umiju da se oslobode mračnog raspoloženja u kojem su se našli. Lako mijenjaju raspoloženje, pa imaju tendenciju i da budu hipersenzitivni, a to nije dobro kada se radi o opraštanju. Ono što je dobro kod rakova jeste to što su veoma empatični, a ključ njihovog oproštaja krije se u saosećajnosti – ako se postave u kožu druge osobe, lako opraštaju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

LAV

Lav je vatren i pompezan kada pristupa drugima. Kao i Ovan, ponekad nije svjestan da ono što govori i radi povređuje druge. Onda se kasnije pita zašto se drugi ne ponašaju prema njemu kao ranije. Vi morate da istupite i pitate druge šta misle o vašem ponašanju. Budite otvoreni za konstruktivnu kritiku i lakše ćete oprostiti i sebi i drugima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

DJEVICA

Opraštanje je Djevici lakše nego svima drugima, jer je po prirodi takva da želi da izgladi stvari i poboljša odnose. Ali ovo može biti i mač sa dvije oštrice, pošto su ideali i očekivanja Djevice veoma visoki za druge ljude. Zbog toga Djevice umiju da budu previše kritične i da od drugih zahtjevaju neke stvari koje oni još ne vide da posjeduju, a Djevica ih je primjetila. Najvažnije je da imate strpljenja, jer u vašem slučaju važi ono da je bolje spriječiti nego liječiti.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

VAGA

Vage žele da imaju mir i idilu, ali po koju cijenu? Vaga će se ponekad izviniti i tražiti oproštaj čak i ako ne misli da je pogrešila, samo da bi održala mir. Da, važno je da znate se izvinite, ali ne i ako želite da održite samopoštovanje. Što se tiče opraštanja drugima, Vaga će ljudima uvijek dati drugu šansu. Jedan od najvećih problema u životu Vage je pronalaženje balansa izmeću mira i iskrenosti prema samom sebi.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

ŠKORPIJA

Škorpija je uvijek na oprezu, mračna i misteriozna. Mnoge Škorpije umiju da se dure cio život i da pokušavaju da se osvete, jer im je skoro nemoguće da oproste. Oni koji ne umiju da oproste, nose to nepotrebno breme sa sobom, a ono vremenom utiče na njihov duh, zdravlje i vitalnost. Natjerajte se da opraštate drugima, bar za svoje dobro.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

STRIJELAC

Stijrelčevi su uvijek spremni da oproste i obnove odnose. Ali ovo ne treba uzeti olako, jer su Strijelčevi vatreni znak i ispod lepršavih i velikodušnih gestova krije se temperament koji se lako može okrenuti protiv vas. Strijelčevi ponekad umiju i da preuveličavaju svoje gestove i riječi. Ako već hoćete da pregovarate i oprostite, najbolje je da ne koristite previše riječi. Dozvolite Jupiteru, vašoj vladajućoj planeti, da vas ponovo poveže sa osobom i probudi staru ljubav među vama.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

JARAC

Pošto njime vlada Saturn, Jarac ne oprašta lako. On je oprezan po prirodi, pa se ne vraća olako ljudima koji su ga izneverili. Jarac je takav uglavnom u prvoj polovini života, kada još uvijek upoznaje sve strane odnosa među ljudima. On umije da uči iz svojih grešaka, pa će izbjegavati ljude u čijem se društvu može osjećati neprijatno.

Kod načina opraštanja je bitno i to gdje se nalazila vaša vladajuća planeta Saturn u trenutku vašeg rođenja. Jarčevi uglavnom ne vole da ponavljaju svoje greške. Pošto su pesimistični zbog Saturna, najbolje je da, kao i Škorpije, sami od sebe popuste, zaborave na ono što ih je u prošlosti povrijedilo i prestanu da misle o osveti.

VODOLIJA

Vodolije na čudan način održavaju svoje veze, najblaže riječeno – nekonvencionalne su. Što se tiče oproštaja, sa njima se nikad ne zna, pa je najbolje da se čvrsto odluče žele li i mogu li da oproste ili ne. Možda će im trebati vremena da izvedu zaključke da bi mogle da bezuslovno oproste nekome. Oslobodite se emotivnog tereta i oprostite.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

RIBE

Ribe su najsaosjećajniji i najskromniji znak Zodijaka i obdareni su sposobnošću bezuslovnog opraštanja. Nikad nemojte opraštati drugima ako na taj način postajete žrtva. Nemojte praštati iste greške. To nije bezuslovno opraštanje, nego je budalasto. Vi sami morate učiti iz svojih grešaka i prestati da ljudima dajete bezbroj šansi. Naučite kada treba da oprostite, a kada ne morate.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Žena | Blic.rs

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME