Kako postavljate rolu toaletnog papira: Nije svejedno ako stoji – naopako?!

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Dvojica muškaraca upustila su se u pravu ”borbu argumentima” zašto je bolji jedan, odnosno drugi način postavljanja papira na držač.

Koliko ste samo puta postavili rolu wc papira na držač i pri tome uopće ne razmišljajući “s koje strane” ćete ga okrenuti?

A možda ste među onima koji o tome uopće ne razmišljaju.

Ipak, mnogi o tome razmišljaju mnogo jer, tvrde, “nije svejedno”.

Dvojica muškaraca upustila su se u pravu “borbu argumentima” zašto je bolji jedan, odnosno drugi način postavljanja papira na držač.

Najbolje ga je uvijek postaviti “od gore”, kako ga i većina ljudi u svijetu, prema istraživanjima, i postavlja, smatra zagovornik ovog položaja.

Tvrdi da na taj način izbjegavate dirati zid ili držač papira, a to je, kaže, jako bitno zbog higijenskih razloga.

– Ne želite u WC-ima dirati ništa više od onoga što zaista trebate – poručuje. Osim toga, lakše je vidjeti gdje je početak papira, dodaje.

Da rola papira mora biti postavljena na ovaj način, slaže se i bivša glazbenica, a danas kako za sebe tvrdi, “profesionalna supruga i kućanica ” Lisette, koja na svom blogu otkriva kako uvijek promijeni položaj role WC papira kada kod nekoga primijeti da stoji “naopako”.

– Što ako je netko prije vas nemaran i “ostavio je” nešto na posljednjem listiću papira na roli. Vi to, naravno, nećete vidjeti jer papirna traka pada s donje strane, najčešće uza zid. Zato je najprirodnije da papir “pada preko role” – poručuje.

072INFO TV