Kako putuje vaš horoskopski znak?

Bikovi uživaju u putovanju isto kao i na letovanju, dok Blizanci obavezno kreću na put prekasno i stihijski…

Ovan je agresivan u vožnji na putovanju kao i u ostalim aspektima života, pa od njega možete očekivati buku, urlanje, psovke koje kuljaju iz njegovog, obično sportskog automobila koji mu služi da vozi što je moguće brže.

Bik uživa u samom putovanju kao i na odmoru, pa mu se baš nigdje ne žuri. Naravno, sa sobom uvijek nosi dosta hrane, voli da koristi sporedne puteve jer su na njima bolji restorani s domaćom hranom.

Blizanci, naravno, kasne u polasku barem jedan dan, planiranje im je potpuno strano pa putem obično skrenu kao pas za leptirom do nekih prijatelja ili kako bi posjetili gradić za koji su čuli da je super.

Rak vozi oprezno i promišljeno, sigurnost cijeni iznad svega tako da obično vozi neki veliki automobil koji je dovoljno velik za porodicu i prtljag. Voli prirodu, pa lako skrene s puta kako bi pogledao neki nacionalni park.

Lav mora da ostavi utisak sportskim automobilom, prijetiče sve koji su ispred njega, a u gužvi ga možete prepoznati po bučnom razgovoru na mobilnom koji čuju svi u krugu od kilometra u koloni.

Djevica je i na putovanjima maksimalno organizovana, kreće ranije kako bi izbegla gužve i ima cijelu priručnu ambulantu sa sobom. Siguran je, iako malo spor, vozač a jedino što vam ne treba u životu je zaglaviti se u gužvi s pripadnikom ovog znaka, jer ćete sigurno vi biti krivi iz nekog razloga.

Vaga želi da je sve oko nje lijepo, pa takav mora da bude i automobil, no u njega ipak moraju da stanu svi koferi natrpani odjećom, kozmetikom i cipelama. Kako se često gleda u retrovizor da provjeri da li izgleda dobro, nije čudno da izaziva manje nesreće.

Škorpija najviše voli da putuje sama kako joj drugi ne bi remetili koncentraciju, a i ako vozi nekoga, ćuti. Koristi puteve koje samo ona zna i priječice od kojih vam se diže kosa na glavi, jer jedino tako može da dođe do cilja – ravna crta je previše dosadna.

Strijelac obožava velike automobile i kombije u koje će da potrpa užu i širu porodicu, a ni autostoperi mu ne smetaju. Sprijateliće se s radnikom na svakoj pumpi uz put, ali kako voli da priča, promašuje izlaze s autoputa pa kasni i po nekoliko sati.

Jarac voli sigurnu vožnju, pa će prije polaska pregledati dva puta cio auto, pa tek onda može da provjeri da li su putnici vezani kako bi napokon krenuli. Psuje na sve koji ga prijetiču jer on vozi po propisima, a iako nije previše zabavan saputnik, s njim možete poslati najmilije i na kraj svijeta.

Vodolija obožava avanture i putovanja, a uz put voli da se upusti u dobru i zanimljivu raspravu sa suputnicima dok mu s CD-a grmi omiljena grupa – sve kako mu ne bi bilo dosadno, pa će rado pokupiti autostopera.

Ribe nisu baš najbolje organizovane, pa obično kasne i zaboravljaju važne stvari. Naravno da svira samo muzika koju ona voli, a svaka pumpa ili restoran su njeni – vrijeme je za cigaretu i šoljicu kafe.

Izvor: METRO-PORTAL

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica