Kako sam uz pomoć Facebooka spavao sa 100 žena

Predator, koji svoje žrtve vreba na Facebooku, poznatoj društvenoj mreži, zavodi ih i odvodi u krevet, zapravo je psiholog, koji nema posao. Tridesetdvogodišnji Branko Marković svoju svakodnevnicu provodi u obilju seksa i “kuckanja” sa mladim djevojkama i u tome uspijeva sa nevjerovatnom lakoćom!

Upravo o ovome govori roman “Fejsbuk predator”, čiji je autor Marko Braković, psihoterapeut savjetovališta “Entera” i muzičar.

Osim što je u svom djelu perfektno objasnio odnose dva suprotna spola, ovaj umjetnik je na izuzetan način opisao žensku psihologiju, istovremeno govoreći o realnosti u kojoj se svi nalazimo i o tabu temama, na surov način.

Ono što je možda najzanimljivije je da se njegova knjiga, koja je uveliko uzburkala javnost, temelji na velikom broju događaja koji su se Marku desili u stvarnom životu, a on navodi da ima sličnosti sa glavnim junakom, ali da nisu u potpunosti isti.

Njegov erotski triler, prvijenac, uskoro će doživjeti i svoje drugo izdanje. Na pitanje šta je iz njegovog romana pisano po istinitom događaju i da li i u stvarnom životu voli da spava sa mladim djevojkama i zavodi ih preko Facebooka odgovara:

“To je bio život koji sam vodio nekada. Radio sam to ranije. To je bio spoj zadovoljstva, hobija i kreativnosti. A može se reći i da je to bila jedna vrsta istraživanja pred roman, mada tada nisam znao da ću ga pisati. Nisu sve priče istinite, ali je veliki broj situacija opisanih u romanu proistekao iz realnih događaja”, kaže Braković.

S obzirom da je u romanu glavni junak (Branko), jako lako dolazio do željenog cilja i zavodio žene kao od šale, koja je to sjajna formula na koji jača polovina tako lako pada.

“Nijedan muškarac ne može da osvoji svaku djevojku. Činjenica je da svaki muškarac mora posjedovati samopouzdanje i strpljenje, mora biti obrazovan, inteligentan, duhovit ali mora i naučiti zanat zavođenja. Sa druge strane, djevojke same donekle biraju ko će njih zavesti”.

On također naglašava da je njegov lik bio direktan i iskren i da je to presudno u procesu zaljubljivanja kod djevojke. Tako ona sama riješi sa kakvim muškarcem ulazi u odnos. Tako je odnos jasno definisan od početka.

“Žene ulaze u brze seksualne odnose kada su emotivno oštećene, kada žele da se osvete bivšem dečku, kada shvate da im ističe vrijeme, ali mogu jednostavno da vole i da uživaju u seksu… neke su prosto promiskuitetne… ima zaista dosta razloga za to…”

Na pitanje zašto je uopšte “postao” Facebook predator i sa koliko žena je spavao tokom tog perioda odgovara:

“Postao sam takav, zato što sam u mlađim danima imao duge, kvalitetne veze, imao dosta obaveza, bavio se muzikom, odnosno svirao i studirao. Tada nisam imao vremena da se bavim ovakvim stvarima i preskočio sam ih. A i nije bilo Facebooka. U jednom trenutku sam osjetio jednostavno potrebu da prođem kroz takav način života. Za to vrijeme sam spavao sa… pa recimo da je broj žena malo više 0d 50 a malo manje od 100.

Marko je najavio još dva dijela knjige, koja će zajedno sa “Fejsbuk predatorom” činiti trilogiju.