Kako SDA funkcioneri lobiraju u Rudniku Kakanj da se glasa za SDA

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Redakciji portala Crna-hronika.info javili su se nezadovoljni uposlenici Rudnika Kakanj i nekolicina građana Kaknja koji su željeli ostati anonimni.

Naime, radnici i građani su zabrinuti zbog problema koje stvara jedan uposlenik rudnika, koji je član SDA Kakanj.

Riječ je o Sulejmanu Berbiću, koji navodno vrši pritisak na ostale kolege i uposlenike na rudniku, a sve uz odobre i saglasnost rukovodstva SDA Kakanj.

,,Njegova dužnost je da za vrijeme izbora lobira i da sabere što vise glasova SDA.. Za tu prostu uslugu dobija slobodne dane, tačnije pojavi se par dana u toku mjeseca na radnom mjestu, a ostale dane provodi u privatnom biznisu”, dojavljuje izvor za Crna Hronika.

ČITAJ JOŠ:  Odmah dobio otkaz: Zaposlenik McDonald’sa otkrio kolika mu je plaća i objavio video koji je pregledan više od 62 miliona puta

Očekuje reakcije iz navedene firme, kao i političke organizacije u čije ime se lobira kod radnika. Inače, SDA u Kaknju vlada već uzastopnih 10 godina (dva mandata Mandre i aktuelni mandat Bajtarevića).

GODISNJICA
MARKETING