Kako SDP manipuliše građanima i koristi elementarne nepogode u predizborne svrhe?!

Poplave koje su zadesile BiH u maju i avgustu stanovništvu BiH nanijele su nemjerljive štete, a za sanaciju kuća, klizišta i normalizacije života bit će neophodno uložiti milone maraka.

Tako je Socijaldemokratska partija (SDP) pokrenula kampanju u kojoj poziva i ostale stranke da novac od predizborne kampanje usmjere na finansiranje izgradnje kuća i pomoći stanovništvu pogođenog poplavama.

Iako su najavili da novac neće ulagati u jumbo plakate, definitivno je taj novac usmjeren svugdje osim u finansiranje izgradnje kuća i pomoći stanovništvu koje je uslijed poplava ostalo bez svojih domova.

Da se ponovo pokušava manipulisati, kao i da se ova elementarna nepogoda maksimalno pokušava iskoristiti u predizborne svrhe najbolji pokazatelj je Socijaldemokratska partija (SDP). Naime, do sada su od novca investiranog u svakodnevno sponzorisanje svojih oficijelnih Facebook stranica ali i Facebook stranica kandidata pojedinčano po nekim procjenama mogle su se zbrinuti brojne porodice.

Budući da je ovo uistinu nizak potez Socijaldemokratske partija (SDP), ne možemo ni slutiti šta će se sve koristiti do 11. oktobra do kada predizborna kampanja traje. U prilog napisanom objavljujemo tri fotografije a kojih smo mogli u našoj bazi sačuvati još veći broj, ali i sami ste svakodnevni svjedoci sponzorisanim objavama upravo u režiji SDP-a po svojim Facebook naslovnicama.

Šta drugo reći nego da SDP pokušava prodati … pod bubrege!

Prethodni članakEKONOMISTI ŠOKIRANI IZJAVOM: Za Bakirovih 1.000 radnih mjesta treba 6 milijardi eura investicija!
Sljedeći članakDNEVNI HOROSKOP 12.09.2014