Portal 072info

Kako se prestati vraćati lošem bivšem?

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Iako ste već nekoliko puta raskidali, pa se mirili, pa opet raskidali, pa mirili, možda je vrijeme da to prestanete da radite. Možda je sada pravo vrijeme da se prestanete vraćati lošem bivšem, jer očigledno je da ta veza nema budućnosti. Kako biste uspjeli u svojim namjerama, pročitajte nekoliko savjeta koji će vam pomoći u tome.

– Prije svega morate znati da imate problem i postati svjesni istog. Međutim, kada se odlučite da napravite taj prvi korak i da jednostavno raskinete vezu kojoj se više nećete vraćati bez obzira na sve, sve će ići lakše.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

– Kada upoznate novog momka i primijetite bilo koju grešku koja vam se dešavala u prošloj vezi, sasijecite to u korijenu, jer ne želite da ponavljate istu grešku. Uvijek je lakše prekinuti nakon nekoliko dana, nego mjeseci.

– Kada upoznate novog momka nemojte ga odmah odbaciti, jer smatrate da nije vaš tip. Pružite mu šansu, jer možda je ona ipak onaj pravi. Ne obraćajte pažnju samo na izgled i ne tražite u njemu ono što ste imali u prošloj vezi, jer da vam je odgovarala, ne biste raskinuli.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

– Nemojte posustajati, ali baš nikada. Ako vam se opet dogodi ista stvar kao i u predhodnim vezama, ne očajavajte, nego se dignite na noge i podnesite to dostojanstveno i krenite dalje. Ponekad u životu trebamo napraviti nekoliko grešaka kako bismo shvatili šta nam zapravo treba u životu.

Ljepota.ba

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
26AD2F42 BF2A 4C5A 8220 19E3E77138F4
Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6