Kako se vaš horoskopski znak nosi sa starenjem?

Podijelite vijest

Zenica - Penzioneri

Da li se plašite starosti ili se osjećate lijepo bez obzira na to koliko imate godina? Nosite li i u pedesetim godinama kratke suknje ili više ne otkrivate noge? Neki znakovi graciozno prihvataju starenje, dok drugi ne mogu da se pomire sa njim.

JARAC

Znak koji se najčešće povezuje sa starenjem je Jarac, kojim vlada Saturn, planeta vremena. Zanimljivo je to što Jarčevi svoj život žive obrnuto – veoma su ozbiljni kao djeca, a ležerni kada ostare.

VODOLIJA

I Vodolijom djelimično vlada Saturn, pa zbog toga može da bude uštogljena u djetinjstvu. Ali kako vrijeme prolazi, postaje sve ekscentričnija, ne brinući o tome šta drugi misle o njoj, pa ni u starosti ne brine o tome – oblači se i ponaša se onako kako se osjeća.

OVAN I STRIJELAC

Ovnovi i Strelčevi ignorišu starenje. Oni žive u trenutku i ne misle na sutra. U starosti se lako upuštaju u aktivnosti u koje su se upuštali i prije 30 godina. Njihov vitalni duh održava ih mladim.

LAV

Lav je staložen i neistrajan, pa može da dopusti da se tokom godina ugoji. Voli da ga poštuju u starosti i da sve bude po njegovom.

BLIZANCI

Blizanci nemaju namjeru da s godinama usporavaju, pa će održati svoj tempo i svoje obaveze i tokom srednjih godina i tokom starosti.

RAK

Rak ima dvije krajnosti: ili nikad ne odraste, ili odraste u osobu koja brine o svima koji se nalaze oko nje. Rakovi u starosti žele da osjete da ih drugi poštuju.

VAGA

Vaga veoma mnogo brine o svom izgledu i učiniće sve da sakrije bore i višak kilograma. Vage najčešće izgledaju veoma mladoliko, tako da im skoro svi uvijek daju mnogo manje godina nego što imaju.

BIK

Bikovi dobro jedu, tako da mogu biti gojazni u starosti. Zbog toga mogu postati i manje fleksibilni – i umno i tjelesno.

DJEVICA

Djevica može postajati sve negativnija kako stari ako dopusti svojoj kritičarskoj prirodi da izmakne kontroli. Djevice moraju da se potrude da ostanu ojsetljive i fine ako žele da imaju lijepu starost.

ŠKORPIJA

Škorpije postaju sve zvaničnije kako stare, jer žele da se pokažu kao mudre – što bez sumnje i jesu. Ali negativna strana je to što mogu postati jako istrajni i tvrdoglavi u svojim stavovima.

RIBE

Ribe ne vole fizičke znake starenja i zbog toga mogu da postanu sitničave i pretjerano nervozne.

Žena/Blic.rs