Kako Sebija Izetbegović kontrolira Facebook

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Politički analitičar Adnan Huskić napisao je zanimljiv i duhovit  status na Facebooku koji se odnosi na direktoricu Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, Sebiju Izetbegović, i njen uticaj na ovu društvenu mrežu i osnivača Marka Zuckerberga.

Naime, Huskić je dobio obavijest od Facebooka da ukloni status koji je objavio jučer nakon izjava Sebije Izetbegović u Konjicu gdje je učestvovala na javnoj tribini “Politika iz ženskog ugla”.

ČITAJ JOŠ:  Novi austrijski kancelar Karl Nehamer potvrdio da će lockdown biti ukinut 13. decembra

– Staviš vijest o Sebiji, a Facebook ti zaprijeti da ga obrišeš sam ili će oni za mjesec. Dakle, Sebija je svemoćna, a Zuckerberg je prodana duša – napisao je Huskić.

On je jučer komentirao oštre izjave Izetbegović na pitanje novinarke o aferi “Škoda“ kada je utvrđeno da se neovlašteno vozila u automobilu koje je vlasništvo Predsjedništva BiH te o njenim političkim ambicijama i mogućnosti da se kandidira za člana Predsjedništva BiH i zamijeni svog supruga, Bakira Izetbegovića.

– Nije ona oštro odgovorila, ona nije ništa odgovorila, tako da ambicije s njene strane postoje, nema spora. A o aferi „Škoda“ govori, ruku na srce, mudrije nego joj suprug. Kakva afera…Nema afere. Džedaj trikovi u nas pale – napisao je jučer Huskić status koji mora ukloniti sa Facebooka.

ČITAJ JOŠ:  BN Televizija primila dojavu o bombi: Gorit ćete u džehenemu

adnan
Avaz.ba

GODISNJICA
MARKETING