Kako Sebija Izetbegović kontrolira Facebook

Kako Sebija Izetbegović kontrolira Facebook

Politički analitičar Adnan Huskić napisao je zanimljiv i duhovit  status na Facebooku koji se odnosi na direktoricu Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, Sebiju Izetbegović, i njen uticaj na ovu društvenu mrežu i osnivača Marka Zuckerberga.

Naime, Huskić je dobio obavijest od Facebooka da ukloni status koji je objavio jučer nakon izjava Sebije Izetbegović u Konjicu gdje je učestvovala na javnoj tribini “Politika iz ženskog ugla”.

– Staviš vijest o Sebiji, a Facebook ti zaprijeti da ga obrišeš sam ili će oni za mjesec. Dakle, Sebija je svemoćna, a Zuckerberg je prodana duša – napisao je Huskić.

On je jučer komentirao oštre izjave Izetbegović na pitanje novinarke o aferi “Škoda“ kada je utvrđeno da se neovlašteno vozila u automobilu koje je vlasništvo Predsjedništva BiH te o njenim političkim ambicijama i mogućnosti da se kandidira za člana Predsjedništva BiH i zamijeni svog supruga, Bakira Izetbegovića.

– Nije ona oštro odgovorila, ona nije ništa odgovorila, tako da ambicije s njene strane postoje, nema spora. A o aferi „Škoda“ govori, ruku na srce, mudrije nego joj suprug. Kakva afera…Nema afere. Džedaj trikovi u nas pale – napisao je jučer Huskić status koji mora ukloniti sa Facebooka.

adnan
Avaz.ba

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE