Kako su nerazdvojni braća blizanci dobili bebe istog dana: Kad šala postane stvarnost

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Blizanci Justin i Joshua Torington su nerazdvojni od dana rođenja, a sada, nakon što su se njihove supruge porodile istog dana – još su bliži.

Joshova žena Deniz se porodila 27. marta u 16:18, i na svijet donijela sina Jecka. Samo sat vremena kasnije, Justin i Aleks su dobili ćerku Lusi. Nevjerovatna slučajnost!

Novopečeni roditelji Josh i Deniz, priznali su u intervjuu za “WBN” da im u jednom trenutku nije bilo jasno zašto ih Aleks i Justin ne zovu da provjere kako je prošao porođaj. Ipak, nešto kasnije ga je brat pozvao.

– Hej, došli bismo da vas posjetimo, ali, znaš, Aleks se porađa. Ti si jedini koji znaš, ne pričaj nikome kako bismo sve iznenadili – rekao je Justin.

Da sve bude još veće iznenađenje, dva porođaja u istom danu su i više nego dovoljan razlog, zar ne?

Iako su obije porodice očekivale da porođaji budu tek za nekoiliko nedjelja, vidno su se obradovali što će dječak i djevojčica slaviti rođendan istog dana.

Joshua je rekao kako su se šalili na taj račun i pominjali mogućnost da bebe budu rođene istog dana, ali da niko od njih nije očekivao da se to zaista desi.

Najlepša priča tek slijedi, kako kaže, jer će njegov sin uvijek pored sebe imati sestru. Baš kao što je on čitavog života imao podršku brata Justina.

Noiz