Kako tragove varanja kriju muškarci, a kako žene

Podijelite vijest

Ljubavni-par-3-685x455

Postoji nekoliko uobičajenih znakova varanja, a oni se razlikuju kod muškaraca i kod žena.

Intuicija je obično prvi znak da nešto nije u redu, ali ne možete se osloniti samo na nju. Daniel Gomez je privatni istražitelj koji sarađuje na snimanju realitija ‘Cheaters’. Takođe, napisao je knjigu Play to Win, u kojoj parovima savetuje kako da izađu na kraj sa partnerima koji varaju.

Postoji nekoliko uobičajenih znakova varanja, a oni se razlikuju kod muškaraca i kod žena.

Znakovi upozorenja da ON vara

Gomez kaže da su muškarci majstori prerušavanja kada je u pitanju varanje. Neki znakovi da muškarci varaju su:

Smanjeni seksualni nagon. Kada se muškarac seksualno zainteresuje za drugu osobu, njegova želja za suprugom ili partnerkom može se smanjiti.

Više pazi na izgled. Muškarac koji želi da impresionira novu ljubav provodiće više vremena u teretani, kupovati novu odeću i uopšte ulagati više truda u izgled.

Više troši. Ako novac iz kućnog budžeta misteriozno nestaje, razlog bi mogao biti u varanju.

Ne ispušta mobilni iz ruke. Mogao bi iznenada dodati lozinku za zaključavanje telefona koji će stalno držati negde u blizini. Ako ga drži zaključanog ispod jastuka dok spava – definitivno nešto skiriva.

Promene u automobilu. Ako se kilometraža neobjašnjivo povećala, nalazite čudne račune ili stvari u njegovom automobilu, moglo bi biti da dokaze skriva izvan kuće. Još jedan znak upozorenja: ako je suvozačevo sedište pomaknuto na drugu poziciju.

Znakovi upozorenja da ONA vara

Muškarci često previde znakove jer varaju drugačije od žena. Gomez kaže da su ovo neki od načina kako žene skrivaju prevaru:

Provode više vremena s prijateljicama. Ako odjednom počnu više vremana provoditi s prijateljicama – ili im to služi kao izgovor za nalazak s drugim muškarcem.

Počnu više vežbati. Muškarci se trude popraviti opšti izgled, a žene se više trude da dovedu svoje telo u savršeno stanje.

Novi e-mail. Žene više rade na tome da sakriju dokaze prevare od muškaraca. Umesto da sakrivaju ili brišu e-mailove, one će radije otvoriti novi račun preko kojega će komunicirati isključivo s ljubavnikom.

Izlasci sa prijateljicama. Naravno da nije sumnjiva svaka devojka koja uveče izađe s prijateljicama, ali ako se to događa često i odjednom se broj izlazaka poveća, razlog bi mogao biti drugi muškarac

Izvor: Depo.ba