Kako vole žene različitih horoskopskih znakova?

Sa ženama rođenima u znaku Bika možete se prepustiti hedonističkim uživanjima, Račice će vam pružati nježnost ali će mnogo i očekivati, baš poput Vaga…

S Ovnovima nije dosadno

Pripadnice ovog znaka privlače svojom energijom i s njima zaista nikad nije dosadno. Spontane su i pomalo divlje, ali s njima vrlo brzo postaje jasno kako im raspoloženje diktira i odnos prema partneru. Zavođenje žene u znaku Ovna je vrlo zabavno, a veza s njom strastvena i nepredvidiva. Ipak, u tom paketu često dolazi i veća doza egoizma, posesivnosti, netaktičnosti i ljubomore.

S Bikovima se lako uživa

Pripadnice ovog znaka uvući će vas u svoj čarobni svet užitaka – dobrog seksa, finih večera i odmora. Poprilično su direktne, znaju šta žele i to otvoreno traže, a taj stav vrlo je privlačan potencijalnim partnerima. Ipak, s vremenom im njihova dosljednost i tvrdoglavost može ići na živce. Od partnera traže odanost, a u stanju su se inatiti i staviti vas u nemilost ako joj istu ne date.

Žene Blizanci su ljubavnice i prijatelji

Zahvaljujući svojoj komunikativnosti, širokom spektru interesa i vrckavom duhu, žene rođene u ovom znaku na prvi utisak su vrlo poželjne partnerke. One će vam pružiti svoju ljubav, vreme i trud ako im to isto uzvraćate, ali tražit će i da poštujete njenu individualnost i bogat društven život. Ono što može biti problem je njihova sklonost dramatizaciji, iniciranje svađa i pravljenje partnera ljubomornim.

Račice bude topla osjećanja

Pripadnice ovog znaka osvojiće vas svojom ženstvenošću i umiljatošću, ali brzo ćete uvideti da nisu ni izbliza toliko krhke kako se čine. S njima veza teško može biti površna, one svojom pojavom i delima bude i insistiraju na dubljim osećanjima, pa mnogi s njima zamišljaju brak. Ipak, oni tanjih živaca mogu imati problema zbog njihovih većih prohteva i očekivanja koje unose u ljubavnu vezu, pa im je potreban partner koji se zna truditi oko njih.

Lavice lako postaju fatalne

Nju je gotovo nemoguće ne primjetiti, a veza s Lavicom obično započinje naglo i strastveno. Prije nego što znate, bićete duboko opčinjeni tom ženom koja zna koliko vrijedi. Sa njihovom ekstravagantnom ličnošću u paketu dolazi i veliko srce, kao i velikodušnost. Ipak, mana im je što su poprilično nagle, a od partnera očekuju da mu budu centar svemira.

Djevice su težak, ali pravi partner

Pripadnice ovog znaka u odnosima nameću svoju dinamiku, a potencijalnog partnera dugo ocjenjuju. Prođete li njihov “prag”, budite sigurni da će vam pružiti sve što očekujete u vezi – od brige, pomoći i nježnosti do smijeha. Odane su i pouzdane, ali mogu izluđivati partnere svojom logikom i jednostranim tumačenjem događaja. Mana im je i sklonost suptilnim emocionalnim ucjenama.

Vagama je teško reći ne

Pripadnice ovog znaka jedne su od najljepših u Zodijaku, a u ljubavnim vezama one taj adut odlično koriste. Dobronamjerne su, slatke, sofisticirane i ženstvene, a u odnosu zahtjevaju ravnopravnost, ako već one ne mogu da dominiraju. S partnerom koji je pomalo flegmatičan ostvaruju odlične odnose, dok s onima koji su tvrdoglavi poput njih dolazi do žestokih svađa, taktičkih igra i nadmudrivanja. Mana im je što su osvetoljubive.

Škorpije su strastvene

Pripadnice ovog znaka u vezu unose značajan faktor strasti kojom partnera vežu za sebe. To se ogleda i u njenim emocijama – ekstremno će pokazivati svoju ljubav, ali i ljutnju. Fizička intimnost im je važan aspekt veze, ali za dugoročnog partnera traže nekog s istim ciljevima. U tom smislu mogu da pokušaju da mijenjaju partnera po svojim standardima. Mana im je često ljubomora kao i pametovanje.

Žene Strijelci su zabavan partner

Pripadnice ovog znaka krasi puno osobina privlačnih muškarcima – volju za akcijom, ljubav prema sportu i uzbuđenjima. Zbog toga s njima u vezi vrijeme uvijek brzo prolazi i jedva ćete dočekati da je opet vidite. Ako su jako zaljubljene, sposobne su žrtvovati se zbog partnera i uraditi mnogo toga kako bi mu ugodile. Mana im je što im dosta toga brzo dosadi, a u takvim stanjima umiju da provociraju naporne razgovore i očekuju da ih neko zabavlja.

Jarčevi su vječito iznenađenje

Pripadnice ovog znaka mogu vas privući svojim stavom, izgledom i umom, ali tek nakon duže veze ćete shvatiti da je ne poznajete koliko mislite. One će kontrolisati osjećanja i neće vam otvoreno priznati koliko vas vole, sve iz straha da im ne slomite srce. Odane su i uporne, a mana im je što nameću svoje mišljenje i zahtjevaju da igrate po njihovim pravilima i preuzimate svaku inicijativu da one ne bi morale da rizikuju. Živciraju ih partneri koji su previše zavisni i nisu individualci.

Žene Vodolije su sasvim drugačije

S koliko god ste ih bili prije nje, žena rođena u ovom znaku posve će vas zbuniti ako ste mislili da poznajete žene. Vrlo nepredvidive, pravi su izazov za osvajanje, ali ne prestaju biti ni izazov u vezi. Pružiće vam nježnost, prijateljstvo i potporu, ali za dublju vezu zahtjevaće više od ljubavi – zajedničke projekte, ideje i ciljeve. Mana im je promjenljivost, osjetljivost i prećutkivanje onog što misle.

Od Ribe ćete dobiti pravu ljubav

Ženska ljubav kakva se opisuje u filmovima, serijama i poeziji, ili barem najbliže tome možete susresti s upravo ovim predstavnicama Zodijaka. Saosjećajne, pune razumijevanja i želje da vam otvoreno pokažu koliko im značite, Ribe će u vama probuditi želju da ih zauvijek zadržite kod sebe. Mana im je što s određenim partnerima ne mogu shvatiti kako nemaju svi isti način pokazivanja emocija, pa će prebacivanjima otkrivati manjak povjerenja u vas.

Istinito

Prethodni članakTurski ljekari izveli intrauterinu operaciju na četveromjesečnom fetusu
Sljedeći članakDoboj:Nedostaje brašna, nema ni donatora!