Kako žene na Instagramu žele privući pažnju bivšeg partnera? I gdje griješe…

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Možda si ti prekinula s njim. Možda je on prekinuo s tobom. Možda ste imali najobičniju nesuglasicu koja se pretvorila u mučnu raspravu i rezultirala tjednom potpune tišine. Sigurni smo da želiš da ti se vrati i da nastavite svoje ljubavno putovanje, ali, dok neke djevojke šalju ljubavne poruke i srca, ti to radiš pomoću svoje selfie kamere. Ipak, možda tvoja nova fotka na Instagramu i nije najbolji put prema pomirenju.

Novi look.

Prošlo je sedam dana od vaše svađe, a ti si se u potpunosti transformirala – nova boja kose, novi način šminkanja, nova frizura… Greška! On se zaljubio u tvoje tamne uvojke, a tvoja velika promjena mogla bi mu odati dojam da se više ne radi o djevojci u koju se zaljubio.

Ludi noćni provodi.

Noćni klub, mrak, blještava svjetla reflektora… Iako nitko ne može u potpunosti biti siguran što se točno događa, mali znaci, poput broja isprepletenih nogu i boca odaju poprilično jasan znak da ti je dobro i bez njega, ali ga tom fotografijom sigurno nećeš vratiti.

Fotka iz teretane.

Imaš puno slobodnog vremena i svaki trenutak posvećuješ sebi i napokon uživaš u životu. Čini se da si brzinom svjetlosti prešla u fazu života u kojoj ti muškarac nije ni potreban. Osim što radiš na sebi i krećeš naprijed, jasno mu daješ do znanja da te vaša svađa nije pogodila toliko i da si ju već preboljela do te mjere da imaš snage napraviti i do sto trbušnjaka.

Inspirativni, dubokoumni citati.

Citati nas znaju ohrabriti i ojačati u teškim trenucima, ali stavljanjem citata koji uzdiže žene u visinu, a muškarce spušta na zemlju, padaš jako nisko. Takva slika jasno otkriva da je tvoje veliko samopouzdanje samo lažna slika.

Životni uspjesi.

Upisala si željenu školu ili fakultet? Dobila si posao ili priliku za volontiranje? Pa to je super vijest! Iako je prirodno da želiš podjeliti uspjeh s nekim tko je nekad bio važan dio tvog života, ne očekuj mnogo više od komentara.

Potoci alkohola.

Stigao je vikend! Pravo je vrijeme za otvaranje skupe boce pjenušca ili jednog Jack Danielsa. Ok, znamo da piješ i da ti je super s društvom, ali ova će fotografija o tebi stvoriti sliku koja će ljudima prije biti odbojna nego privlačna.

Buket cvijeća (od nepoznatog obožavatelja).

Wow, dobila si cvijeće! Ipak, osim prekrasnog buketa, na fotografiji ne postoji nikakav opis ni hashtag. Sigurna si da tvoj dečko sad ludi od ljubomore i da će ti se odmah javiti. No što ako on misli da si jednostavno krenula dalje?

Seksi selfie.

Postoji širok spektar različitih selfija, ali ovo nikako nije onaj koji bi trebao osvanuti na tvojem profilu u ovakvom trenutku!

Fotka vas i…njega!

Previše čudno, previše nostalgično – bez obzira na to koliko je vremena prošlo, nikako nije pametno objavljivati vašu zajedničku fotku. Sve će mu biti jasno – i dalje ga nisi preboljela, a to će mu samo dodatno nahraniti ego, piše Cosmopolitan.