Portal 072info

Kakva je žena u znaku Ribe: Njeno tajno oružje i idealan muškarac!

Djeluje nedostupno i rezervisano, ali to je njen tajni recept zavođenja. Voli opuštene ljubavne veze u kojima nema potrebe za svađama i prepirkama.

Nježna, brižna, senzualna, senzibilna, intuitivna, introvertirana, požrtvovna, suosjećajna, sentimentalna, druželjubiva, topla, romantična, odana, maštovita – sve to krasi ženu Ribu.

Misija brižne Robe na ovom svijetu je da pomaže drugima. Izuzetno je osjetljiva na potrebe drugih. Ne dopušta da bilo tko iskorištava njezinu dobrotu i vječitu spremnost pomoći. Na prvi pogled čini se mirna, ali u suštini krije veliku strastvenost i osjećajnost.

Znatiželjno promatra i analizira sve što se događa oko nje, ali i ono što se događa u ljudima iu svemu traži dublji smisao. Život bez duhovnosti za Ribu je nezamisliv. Najveća je sanjalica u zodijaku, i iz realnosti bježi u svijet sanjarenja u kojem može biti tko god poželi. Neki smatraju da tako bježi od problema; drugi vjeruju da je jednostavno našla kreativan način na koji se s problemima nosi.

Ljubav
Ništa drugo ne daje ženi Ribi veći osjećaj potpunosti nego kad je zaljubljena. Po prirodi je sramežljiva i nema ništa protiv toga da ima dominantnog partnera, odnosno da je u vezi pokorna. Najveća joj se sreća da udovoljava voljenoj osobi.

Djeluje nedostupno i rezervirano, ali to je njezin tajni recept zavođenja. Voli opuštene ljubavne veze u kojima nema potrebe za svađama i prepirkama.

Njen idealan partner je onaj koji je inspirira, štiti i, kada je potrebno, spušta na zemlju iz njezinih maštanja. Velikodušna je i emocionalno i seksualno pa iu krevetu obožava ugađa partneru. Njenu strastvenost dodatno će rasplamsati svijeće, latice po krevetu, senzualna glazba, odnosno sve što će doprinijeti romaničnoj atmosferi u spavaćoj sobi.

Priljateljstvo
Odana je prijateljica i sreća ljudi koje voli važniji su joj od vlastite. Žena Riba uvijek je tu za svoje prijatelje i kad god treba biće im podrška i rame za plakanje. Ona je najbrižniji prijatelj kojeg bilo tko može imati. Zahvaljujući jako izraženoj intuiciji znaće kako se njezin prijatelj osjeća prije nego što i on sam shvati vlastita osjećanja.

Međutim, može se i dogoditi u nekom period kako Riba izbjegava svoje prijatelje! To ne treba shvatiti osobno. Naime, Ribi treba vrijeme i za sebe, a kako teško kaže ne radije će se samo povući nego da prijatelja odbije. Nakon što zadovolji svoju potrebu za samoćom opet će raširenih ruku dočekati ljude do kojih joj je najviše stalo.
Ono što ćete prvo primijetiti na ženi Ribi je šarmantan osmijeh, očaravajuće krupne sanjive oči i gotovo hipnotizirajući pogled. Često se čini zamišljenom i kao da gleda negdje u daljinu. Prosječne je visine i građe, a nije neuobičajeno i da žena Riba ima koji kilogram viška što je samo dodatan plus njenoj ženstvenosti i senzualnosti.

Čitava njena vanjština daje dojam mističnosti, dobroćudnosti i mirnoće, a sposobna je izgledati drugačije svaki put kada je vidite. Može imati neobična ili čudna stopala koja su joj i najranjivija točka na tijelu zbog čega ih treba posebno paziti. Vrlo duga i svilenkasta kosa su njen glavni adut.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box