Kakva žena mu treba: Biku zabavna, Škorpiji posvećena

Prije nego što se upustiš u vezi s njim, prvo saznaj kakve žene odgovaraju njegovom horoskopskom znaku.

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Ovan

Njemu je najbitnije da njegova partnerka misli da je on najljepši, najbolji i najpametniji. Ukoliko pokuša da mu na neki način protivureči ili slomi ego, biće eliminisana. Ovan ima svoj raspored, svoj život, a ako se neko uklopi – super, ako ne – onda ništa. Bitno je da on ne mora da pravi kompromis.

Bik

Želi devojku sa kojom će se zabavljati u kafiću, restoranu, jer Bik voli da uživa, ali i da niko ne remeti njegov red i mir. Tako da ako mislite da njemu možete da javite da se spremi za par minuta jer ste odlučile naprasno da idete u bioskop, na primjer, zaboravite na to. Sve mora da se planira, ali u skladu sa njegovim rasporedom. Ako niste vične kuvanju, ne prilazite mu.

Blizanci

Blizanci, najveći vetropiri, vole da im uvijek bude zabavno. Očekujte da ćete se osjećati kao tinejdžerka pored njih. To je dobra strana, ali pripadnik ovog znaka se ponaša tako i kad se radi o ozbiljnim stvarima. Ako ne želite da se dopisujete do besvesti, da vam račun za telefon bude viši nego obično, zaobiđite ovog večitog dečaka. Njega ne možete natjerati da uradite ono što vi hoćete, nije podložan manipulacijama, jer kako može neko izmanipulisati manipulatora? Prazne priče ni o čemu može da vodi cio dan.

Rak

Raspoloženje mu se mijenja brzo, a s obziorm na to da je često napet, može lako da plane. Računajte na to. Njemu mora da se ugađa stalno. Počev od hrane, do mjesta na koja se izlazi. Teško da ćete se izboriti sa tim da oboje budete zadovoljni, jer Raku svašta smeta. Moraćete da popričate sa njegovom mamom, da biste dobili neki savjet. I da, porodica mu je na prvom mjestu, pa ne bi trebalo da se borite sa tim. Ako niste spremni na prilagođavanje njegovom svijetu, onda nastavite dalje.

Lav

Najglasniji i najupadljiviji pripadnik Zodijaka, Lav mora da plijeni pažnjom. Ako ne obraćate dovoljno pažnje na njega, ako mu ne dajete za pravo ili ga zapostavite makar jedan dan, to neće izaći na dobro. Ne može da podnese da sve nije po njegovom, pa čak i kad greši. Ako ne želite da slušate monologe koji će veličati njega, ili ne želite da ga sami hvalite svakodnevno, najbolje da odustanete od Lava.

Djevica

Pedantan, lijepo obučen, ispeglan i sređen muškarac Djevica je gotovo uvijek ovakav. Svemu i svakom može da nađe manu, ali i sebi. Cinizam čuva u malim bočicama, ne možete da ga ubedite da ste možda vi u pravu, jer on uvijek nađe nekako put do jednog rešenja za sve. Može da planira čitav život sa vama, a opet da ništa ne uradi. Ovaj muškarac mora da shvati da nije sve savršeno i da se lični odnosi i emocije ne planiraju, jer nisu posao.

Vaga

Nelagodnost i neodlučnost su dvije mane ovih muškaraca. Oni će se uvijek truditi da naprave kompromis. Neće se u prvo vrijeme znati da li su zaljubljeni ili samo lijepo vaspitani. Ne vole da budu sami, uvijek su u društvu, u krugu porodice, a za vas ako imaju vremena. Dobro je što ovi miškarci znaju da se izvine, a ono što nikako ne vole su svađe i besomučne rasprave.

Škorpija

Ovaj muškarac se teško vezuje, a sklon je positovećivanju ljubavi i seksa. Njemu je bitno da ima redovne doze zadovoljstva, sve ostalo može da sačeka. Ljubomoran je i posesivan, ali je takav jer je nesiguran. Ako mislite da imate dovoljno energije i mašte, ali i strpljenja za ovog muškarca, pred vama je izazov. Ako niste spremne na totalnu posvećenost, bolje ne ulazite u bilo kakav odnos sa njim, jer on lako ostavlja. Nema kompromisa. Nema kajanja.

Strijelac

Nestalan i promenljiv, ovaj veseli pripadnik Zodijaka neće moći da se dugo zadrži pored vas ako mu stalno namećete svoje stavove i ako kontrolišete njegovo vrijeme. On voli svoju slobodu više nego išta. Ne želi da mijenja ništa kod sebe, već da partnerka prati njegov ritam. Nekad ne zna šta hoće, ali zna šta neće. Svoju životnu filozofiju ne mijenja ni zbog koga, pa se ne trudite da mu pričate šta treba da radi. Tako ćete samo videti vrata.

Jarac

On može da priča satima, ali i da čeka danima. No, ne ide mu to u prilog jer vrijeme prolazi, a on još nije ni prišao vama. Da, baš vama. Inicijative nema, pa se i teško odlučuje da priđe nekoj djevojci. Ako je već u vezi, mora sve da bude po propisima, da bi djevojka bila izabrana za onu koju će predstaviti svojima. Spor je, ali temeljan. Treba izdržati sve testove. Ako nemate strpljenja, ne upuštajte se u vezu sa njim.

Vodolija

Neuhvatljivi. Njega privoleti da se oženi je gotovo nemoguće, pa se ne nadajte mnogo. On više voli da živi za društvo, za izlaske, nego za zajednicu koja podrazumeva neku obavezu. Ne shvata ozbiljno brak, tačnije, ne shvata kako to uopšte postoji, jer je to samo papir. Njegova tajna je u tome da će prihvatiti samo ženu koja mu prvenstveno bude prijatelj, pa onda sve drugo. Dok takvu ne nađe, vernost mu neće biti previše poznata.

Ribe

On se teško otvara drugima. Mora prvo da bude siguran da li se radi o osobi koja može da se uklopi u njegov život, pa tek onda kreće u akciju. Bitno je da ga partnerka ne ograničava, jer u takvu vezu neće ulagati svoju energiju. Ljubitelj je muzike i filmova, pa ako niste zagriženi za umetnost ili za prilagođavanje, onda je najbolje da se ne trudite da mu čitate misli. Ne zaljubljuje se lako, tako da je potrebno mnogo strpljenja da se ostvari dobar odnos sa njim.