Portal 072info

Kakve muškarce žene najviše vole

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Man with Flower in His Mouth

Sigurno ste se zapitali zašto poneki muškarci sasvim lako privuku najbolje djevojke, a tajna nije uvijek u dobrom izgledu nego u karakteru. U nastavku par karakteristika muškaraca koje žene ne ostavljaju ravnodušnim.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Prije svega to su inteligentni muškarci, koji znaju šta pričaju, a zatim traže i mišljenje žene. Tu je i neizostavan humor jer žene pamte muškarce koji ih znaju nasmijati. To je osoba koju sigurno nikad neće zaboraviti, a tu je naravno i intelektualna povezanost i ukoliko se dokaže da postoji žena neće moći odoljeti takvom muškarcu.

Zatim muškarci koji imaju dovoljno samopouzdanja, to su muškarci koji znaju kako se ponašati u javnosti, imaju vjeru u sebe, posjeduju kontrolu i moć. Takvi muškarci nisu ljubomorni na prijatelje svoje djevojke i ne smatraju ih konkurencijom, a to žene vole. Ako muškarac sam za sebe misli da je sjajan, to će sigurno misliti i žena. Takvi muškarci ne traže dozvole od žena, zbog čega ih one još više žele.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Onda dolaze spontani i kreativni muškarci koji žive za trenutke, koji će zabaviti svoju ženu na orginalan način, jer svaka žena želi da se osjeća posebnom i ako joj to on priušti, zasigurno je samo njegova.

Tu su i pažljivi muškarci, oni koji otvaraju vrata i slično. Oni uvijek izlaze sa ženom s poštovanjem, dođu po nju a poslije je vraćaju kući. To su muškarci koje zanimaju ženski osjećaji, kada je žena u prošlosti imala iskustva sa grubim muškarcem, onda želi muškarca pored sebe koji će je tretirati kao princezu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Zatim tu si i romantičari koji svoje žene pozivaju često samo da bi one znale da oni misle na njih. Iskreni su, gledaju u oči i pričaju o osjećajima.

A onda i muškarci slobodnog duha koji ne propuštaju uzbudljive avanture, zanemaruju obaveze da bi što više vremena bili sa partnerkom ne brinući se o posljedicama. Svaka žena sigurno voli muškarca koji je ponekad buntovnik. Onda žene pokušavaju da ih smire, mada su i same svjesne da nikada neće uspjeti u tome.


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME