Portal 072info

Kakve muškarce žene najviše vole

Man with Flower in His Mouth

Sigurno ste se zapitali zašto poneki muškarci sasvim lako privuku najbolje djevojke, a tajna nije uvijek u dobrom izgledu nego u karakteru. U nastavku par karakteristika muškaraca koje žene ne ostavljaju ravnodušnim.

Prije svega to su inteligentni muškarci, koji znaju šta pričaju, a zatim traže i mišljenje žene. Tu je i neizostavan humor jer žene pamte muškarce koji ih znaju nasmijati. To je osoba koju sigurno nikad neće zaboraviti, a tu je naravno i intelektualna povezanost i ukoliko se dokaže da postoji žena neće moći odoljeti takvom muškarcu.

Zatim muškarci koji imaju dovoljno samopouzdanja, to su muškarci koji znaju kako se ponašati u javnosti, imaju vjeru u sebe, posjeduju kontrolu i moć. Takvi muškarci nisu ljubomorni na prijatelje svoje djevojke i ne smatraju ih konkurencijom, a to žene vole. Ako muškarac sam za sebe misli da je sjajan, to će sigurno misliti i žena. Takvi muškarci ne traže dozvole od žena, zbog čega ih one još više žele.

Onda dolaze spontani i kreativni muškarci koji žive za trenutke, koji će zabaviti svoju ženu na orginalan način, jer svaka žena želi da se osjeća posebnom i ako joj to on priušti, zasigurno je samo njegova.

Tu su i pažljivi muškarci, oni koji otvaraju vrata i slično. Oni uvijek izlaze sa ženom s poštovanjem, dođu po nju a poslije je vraćaju kući. To su muškarci koje zanimaju ženski osjećaji, kada je žena u prošlosti imala iskustva sa grubim muškarcem, onda želi muškarca pored sebe koji će je tretirati kao princezu.

Zatim tu si i romantičari koji svoje žene pozivaju često samo da bi one znale da oni misle na njih. Iskreni su, gledaju u oči i pričaju o osjećajima.

A onda i muškarci slobodnog duha koji ne propuštaju uzbudljive avanture, zanemaruju obaveze da bi što više vremena bili sa partnerkom ne brinući se o posljedicama. Svaka žena sigurno voli muškarca koji je ponekad buntovnik. Onda žene pokušavaju da ih smire, mada su i same svjesne da nikada neće uspjeti u tome.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box