873x400 33
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava

Jasno nam je šta nas nervira kod muškaraca i kakve nnikako ne bismo pustili ni blizu. Međutim, jeste li se pitali kakve djevojke muškarci ne vole?
Vječno opsjednuta dijetom

Ako vam je svaka druga rečenica: “Uh, rado bih to pojela, ali ima previše kalorija”, to će ga vrlo brzo otjerati od vas. A ako mu još počnete prigovarati u stilu: “Zašto piješ pivo, pa znaš da to deblja”, ekspresno će pobjeći od vas! Muškarci vole kad su djevojke opuštene i prije svega znaju uživati u životu. To ne znači da ćete osam puta dnevno jesti ćevape između obroka, nego da jednostavno otpustite kočnice i prepustite se malim, umjerenim užicima.

Radoholičarka

Lijepo je da volite svoj posao, ali nema nikakve potrebe da drugima, a naročito dečku, punite glavu o rokovima, kolegama, šefu ili poslovnim prezentacijama jer će biti jasno da nemate nijednu drugu temu o kojoj biste razgovarali. Muškarca možda zanima, recimo, šta mislite o njemu, šta biste željeli raditi kad ne radite, vaši hobiji, vaši stavovi. Ako želite imati dečka, vrijeme je da ne razmišljate isključivo o poslu nego da počnete živjeti.

Mamice

Neke žene smatraju da sve znaju, pa se tako i ponašaju – poput savjetodavca! Imaju osjećaj da moraju čuti sve probleme ovog svijeta i, naravno, riješiti ih u trenu. Jer, ko bi to znao bolje od njih?! Toliko su opsjednute time da dečka stalno gnjave bezbrojnim pitanjima i sve će napraviti da mu udijele “mudar savjet”. Vratimo se u realni svijet: činjenica je da ni jedan muškarac ne želi izlaziti sa svojom mamom!