Portal 072info

Kakvi muškarci vam nikada neće biti vjerni

Iako se slažemo da kada se muškarci zaljube i poklone srce jednoj ženi, mijenja se i njihova nestašna priroda, kod nekih tipova muškaraca nije baš tako. Postoje i onaj tip muškarca koji svoje srce ne poklanja nikom i njegov životni moto je: “Ima i previše lijepih žena na ovom svijetu da bi se čovjek skrasio samo s jednom!”

U njegovom prisustvu puls može da vam se ubrza, iako spontano možete uočiti njegove karakteristike od kojih se iskreno zgrozite. Prema vama se ophodi kao što niko ranije nije činio – razotkriva vaše slabosti, njegovi pogledi gađaju pravo u srce i aktiviraju požudu i u svemu je intenzivniji od prijašnjih muškaraca.

Zanimljiviji, opasniji, drskiji, slobodniji, erotičniji. On nikada nije onaj pravi i već nakon prve noći zaboravlja kako se koristi telefon. Od njega ne možete očekivati poziv!

Prepoznaćete ga po tome što nije dobar za vas, iako ga upravo ta mana čini tako uzbudljivim.

Pored njega se osjećate zaista posebnom. Najstrašnije će vam slomiti srce, pošto su mu žene zanimljive samo dotle dok ih ne osvoji. On se, po pravilu, ne vezuje, jer bi u suprotnom izgubio privlačnost. Nije ga moguće ni izliječiti, ni preokrenuti, a ni preobratiti snagom svoje ljubavi. I da ste najbolja žena na svijetu, to ga neće sprečiti da i dalje prolazi kroz živote mnogih žena.

Podijelite članak