Kakvi su horoskopski znakovi kad ostare? Jedan je pravi gnjavator!

1633700082 profimedia 0170025767 750x500 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Karakteristike rođenih u pojedinim horoskopskim znakovima su uglavnom određene položajem zvijezda pri rođenju, ali postoje i neke promjene u karakteru koje postaju izražajnije kasnije u životu.

Osobine tipične za neki astrološki znak u mladosti, ponekad se mogu pretvoriti u svoju suprotnost “pod stare dane”, piše Atma. Pročitajte kakvi ćete biti u periodu od rane mladosti do starosti.

Ovan

Ovan je kao dijete stalno u akciji, pun života, radoznao i uvijek spreman na nestašluke, ponekad i vrlo opasne. Po prirodi su individualci i uvijek će svojoj ženi ili mužu pripremati različita iznenađenja i uzbuđenja. S njima je život dinamičan i nikad dosadan.

U starosti će također biti vrlo aktivni, osim ako ih bolest spriječi. Ako mogu, do posljednjeg trenutka života bavit će se sportom.

Bik

U mladosti su velike maze i šarmeri koji osvajaju okolinu. Ako odrastaju u blagostanju, vrlo su sretni, ali ako odrastaju u siromaštvu, taj period će htjeti što prije zaboraviti. Brak će sklopiti iz ljubavi ili zbog materijalnih interesa. Novac im je važan kao i voljena osoba.

Izbjegavat će brak s onima slabijeg materijalnog stanja. U starosti će uživati ako su se u životu obogatili. Ako ostare u oskudici, mogu postati puni gorčine i nezadovoljstva.

Blizanci

U mladosti su sretni i ispunjeni ako su u stalnom pokretu i kontaktu sa što širim društvom. Uvijek traže priliku da se istaknu u svojoj okolini. Spretni su i uspješni u komuniciranju i zato im je uvijek važno društvo. Obožavaju govoriti i teško ih je zaustaviti jednom kada počnu.

Njihovim partnerima u svakoj životnoj dobi, od početka veze treba biti jasno koliko im je važan društveni život. Ako uz sebe imaju partnera koji je sličnog senzibiliteta kao i oni, nikada im neće biti dosadno, nego će starost ispuniti raznim aktivnostima i putovanjima. Ako se dogodi da ostanu sami, neće im biti potrebno mnogo vremena da obnove stara poznanstva ili steknu nova.

ČITAJ JOŠ:  Pametna narukvica: Ovaj uređaj bi vam mogao spasiti život (VIDEO)

Rak

Mlad Rak je izrazito osjećajna i introvertna osoba s kojom treba biti nježan i pažljiv, ali to ne znači da treba biti pod ‘staklenim zvonom’. Treba ga poticati da izađe iz svijeta snova i prihvati život sa svim radostima i tugama, kao i svi ostali.

Kada konačno donesu neku odluku, čvrsto idu do zacrtanog cilja. Kada osnuju stabilan dom i obitelj, provest će ugodnu starost ispunjenu mnogobrojnim obiteljskim okupljanjima najbližih. Ako ostanu sami, postat će tužni i melankolični.

Lav

Jednostavno je nemoguć dok ne postane centar događanja. Najveća uvreda za njih je ignoriranje. Treba ih stalno usmjeravati tako da znaju da u životu ne postoji samo potreba i želja pojedinca. Ulazak u brak mora biti pompozan. Važno im je i da im brak donese neki status. Vole sjaj i raskoš, a još više slavu. Ako nemaju publiku – nesretni su.

I u starosti su vrlo sujetni. Važno im je da se za njih čulo i da se za njih zna. Ako su nešto postigli, u stanju su satima pričati o svojim dostignućima. Ako su rezultati izostali, pretvaraju se u osobe koje su sklone i lagati kako bi se prikazali u najboljem svjetlu.

ČITAJ JOŠ:  Đuzepe Paterno fakultet završio u 97. godini

Djevica

To su obično uglađena djeca koja paze na svoje ponašanje i izgled i uvijek se trude biti pristojni i dobri. Njihovi roditelji su sretni i ponosni na njih. Žele znati unaprijed što će se događati tako i u slučaju odluke o zajedničkom životu s partnerom. U kasnijim godinama postaju sve zahtjevnije u organizaciji života i poslovnih obaveza. Svaka sitnica u njihovom životu treba imati točno određeno mjesto.

Ukoliko je Djevica u životu propustila nešto njoj važno, pod stare dane će dosta prigovarati i gunđati. U suprotnom, oni rođeni u ovom znaku će proživljavati drugu mladost.

Vaga

U ovom znaku su rođeni veliki šarmeri. Veseli su i nasmijani, druželjubivi i vode računa o svom imidžu. Najčešće su u centru pažnje u svom okruženju. Pri donošenju bilo kakvih odluka su vrlo neodlučni. Brak im je nešto najvažnije u životu, jer na život gledaju kao na nešto što treba proživjeti u paru. Ljubav i iskrenost su njihovi ideali.

U starosti će biti ispunjeni i sretni ako su zajedno sa svojim partnerom. Ako su ostali sami, osjećat će se usamljeno i trudit će se naći svoju bolju polovicu.

Škorpion

Od najranijih dana voli provocirati i kao emotivno nezrela osoba, izazivati sukobe. U najranijem djetinjstvu ih treba pravilno usmjeravati i nadzirati. Kada se odluče na brak, to čine vrlo ozbiljno i promišljeno. Seks im je važan i nastoje ga još više razviti kroz vezu ili brak. Skloni su avanturama.

I u starosti su aktivni, naročito ukoliko su zadovoljni postignutim u aktivnom razdoblju života. Uvijek su imali sklonosti ka sportskim aktivnostima. Ako su sami posvetit će se proučavanju svega skrivenog, a posebno će se zanimati za temu smrti.

ČITAJ JOŠ:  Mlad mjesec utjecat će na sve znakove horoskopa: Pravi put i pravo vrijeme

Strijelac

Veseljaci su od malena. Sa njima nema velikih briga, sve teče ujednačeno i postepeno i u uživanju u vedrijoj strani života. Kad ulaze u brak čine to spontano i galantno. Umjereni su i uravnoteženi pa ih svi rado prihvaćaju. Smisao za humor kod njih igra važnu ulogu u životu i pomaže da nadvladaju teškoće.

U starosti će rado prenositi svoje mudrosti i životna iskustva. I tada ih neće napustiti smisao za humor i sklonost pozitivnom gledanju na život.

Jarac

U mladosti se ponašaju preozbiljno za svoje godine, pomalo kruti i hladni. Ipak, iza toga se krije osjećajnost, ranjivost, ambicioznost. Zato sve pažljivo priprema, organizira i zrelo i kontrolirano ponaša. U brak stupaju promišljeno i sa srcem.

Tek u starosti se počinju opuštati i postaju veseliji s pozitivnim stavom prema svemu.

Vodenjak

U mladosti se ističu u svojoj okolini po nekom specifičnom talentu i po svakojakim ludorijama i zato ih treba kontrolirati i pravilno usmjeravati. Ponekad u brak stupe naglo i na sasvim nekonvencionalan način ili pak žive kao pustinjaci održavajući neke isprekidane veze.

U starosti se prepuštaju svojim željama i sklonostima kojima se nisu mogli posvetiti u aktivnom dijelu života.

Ribe

U mladosti su skloni sanjarenju. Često su uspješni i priznati u umjetničkim vodama. I u braku su skloni idealizaciji partnera. U skladnom braku zaista uživaju.

U starosti se konačno prepuštaju svojim sklonostima i kreativnosti ili jednostavno ljenčare. Ponekad to ljenčarenje predugo traje i treba ga usmjeriti u nekom korisnijem smjeru.

GODISNJICA
MARKETING