Portal 072info

Kakvo nas vrijeme očekuje za naredna četiri dana?

U Bosni se danas očekuje pretežno oblačno vrijeme, po kotlinama sa maglom ili niskim oblacima. 

U Hercegovini i jugozapadnim područjima bit će malo do umjereno oblačno i nešto sunčanije na jugu. Vjetar će biti slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura od 0 do 6, na jugu do 14 stupnjeva.

U petak se u Bosni i Hercegovini očekuje malo do umjerno oblačno i sunčano vrijeme. U Bosni po kotlinama će biti dugotrajne magle ili niskih oblaka. Vjetar će biti slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera, krajem dana u skretanju na jugo. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Jutarnja temperatura kretat će se od -4 do 1, na jugu do 7, a najviša dnevna temperatura od 2 do 6, na jugu do 14 stupnjeva.

U subotu se očekuje povećanje oblačnosti na jugu Hercegovine i zapadnim područjima Bosne. U ostalim dijelovima zemlje bit će pretežno sunčano. U Bosni će ujutro biti magle po kotlinama. Vjetar će biti slab do umjerene jačine južnog smjera. Jutarnja temperatura kretat će se od -2 do 3, na jugu do 8, a najviša dnevna temperatura od 6 do 11, na jug do 15 stupnjeva.

U nedjelju se u Bosni i Hercegovini očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Vjetar će biti slab južnog smjera, u sjevernim područjima poslijepodne u skretanju na istočni i sjeveroistočni smjer. Jutarnja temperatura kretat će se od 0 do 4, na jugu do 10, a najviša dnevna temperatura od 7 do 12, na jugu do 16 stupnjeva, navode iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Fena

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME