TAEKWONDO KLUB ZENICA Kalendar aktivnosti za 2017. godinu!

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

TaekNakon više nego uspješno završene sezone za  2016 godinu, zenički Taekwondo klub “Zenica” počinje novu sezoonu sa dosta planiranih aktivnosti.

Prva od njih je “Sudački seminar”, koji je pod organizacijom upravo Taekwondo kluba „Zenica“ , a pod pokroviteljstvom Taekwondo saveza Zeničko-dobojskog kantona.

Seminar koji će voditi predsjednik i trener kluba Emir Skopljak te sudac Alen Vidović, održat će se 14. i 15. januara e u Zenici.

Zatim slijedi “Trenerski seminar”, koji će biti pod vodstvom nekoliko taekwondo majstora (Miro Brežan 8.dan, Muhammed Kahrimanović 7.dan, Melisa Džemali 4.dan) te predstavnici krovne taekwondo federacije kukkiwon-a (Park Joon Hyung, Jong JU Won, Bae Dae Gein, student majstori za borbe i pomse).

Na ovom seminaru učestvovat će svi naši treneri.

Poslije naprijed navedenih seminara, slijede nam brojni turniri a samo neki od njih su “Kantonalno prvenstvo” i “Državno prvenstvo” za koje će termini biti objavljeni naknadno.

Nakon toga, u maju mjesecu, slijede turnirniri:
“Bugojno Open”, “Susjedgrad Sokol Zagreb”, “Karlovac Open Croatia”, “Trofej Beograda” u Srbiji.

Zatim slijedi polaganje viših pojaseva koje je planirano u junu mjesecu, dok nam u augustu slijede turniri “Korčula Open” i “Mostar Open”.

– Bitno je napomenuti da je ovo samo jedan dio turnira koje ćemo posjetiti ove godine, jer većina turnira će biti određena u skorije vrijeme (Međunarodni turniri u BiH, Hrvatskoj te dosta njih u sklopu kantonalne selekcije ZE-DO kantona – ističu iz kluba.

Za sami kraj 2017. godine planiraju održati “Drugo polaganje za više pojaseve”, koie će biti kruna brojnih aktivnosti koje planiraju realizirati.

GODISNJICA
MARKETING