Portal 072info

Kampanja SBB-a u Zenici: Skupovi u Pojskama i Gradišću

PROMO – IZBORI 2016 – Savez za bolju budućnost Fahrudin radončić održao je preduzborne skupove u mjesnim zajednicama Pojske i Gradišće, na kojima je predstavljena lista kandidata SBB za Gradso vijeće. Na skupovima su se obratili neki od kandidata.  O ciljevima SBB-a u Pojskama govorila je kandidatkinja Amela Granić:

-.Smatram da svojim dugogodišnjim iskustvom i znanjem mogu pomoći u riješavanju postojećih problema najprije iz oblasti zdravstva a potom i iz ostalih oblasti koje čine važne segmente naših svakodnevnih života.Ukoliko mi poklonite Vaše povijerenje i svojim glasovima omogućite ulazak u GV. zasigurno ću pokrenuti incijative po svim važnim pitanjima koja vas muče a za koja je moguće naći adekvatna riješenja u okviru nadležnosti Gradskog vijeća-kazala je Granić.

U mjesnoj zajednici Gradišće prisutnima su se obratili kandidati: Merima Mahir naglašavajući potrebu učešća žena u politici. Obratio se  i predsjednik Grdaskog odbora SBB Zenica Ismet Sarajlić:

-Znamo mi za probleme i imamo konkretne prijedloge za rješavanje u Gradišću. Do sada nikada nismo bili u vlasti na lokalnom novou, tako da nismo imali ni  priliku da mnogo uradimo. Putem naših vijećnika pokretali smo pitanja, inicijative, ali mora se puno brže i puno više- kazao je između ostalog Sarajlić.

Na oba skupa, u ime svih kandidata govorio je Ekrem  Tuka nosilac liste, naglašavajući da lista SBB ima stručne  i dokazane osobe, koji će  svojim  radom u Vijeću kao i do sada, raditi u interesu svih građana  Zenice.

Mjesto za Vašu reklamu!
Mjesto za Vašu reklamu!
Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box