Kanadska glumica Tatiana Maslany biljira u seriji “Crno siroče“

Kanadska glumica Tatiana Maslany biljira u seriji “Crno siroče“

 

Čim se na sceni pojavila SF serija Crno Siroče (Orphan Black) svi reflektori su se usmjerili prema mladoj kanadskoj glumici Tatiani Maslany koja je u seriji utjelovila približno 14 klonova. Kritičari su jedinstveni u ocjeni kako se ona sjajno snašla u jednoj tako zahtjevnoj ulozi.

Potvrda za briljantno obavljen Tatianin posao došla je u obliku nominacija za nagradu Emmy. Njen svaki lik je razrađen do detalja – počevši od izgleda, preko karaktera, ponašanja, pa sve do najsitnijih finesa kao što su naglasak i način smijanja. Svaka od tih sitnica je savršeno uklopljena u ideju lika koji predstavlja.  Kada su novinari pitali Tatianu koji je lik fizički najzahtjevniji tijekom dugog dana snimanja, ona je kazala: “Mislim da mi je londonski naglasak bio i ostao najteži. Specifičan je za taj kraj, za taj dio Londona, pa je Sarin naglasak malo teži. Što se fizičkog izgleda tiče, puno sam se poigravala s Rachel, klonom kojeg upoznajemo na kraju prve sezone. Teško je održati njezin izgled tijekom cijelog dana jer ima besprijekorno držanje i uvijek nosi najbolnije visoke potpetice pa je vjerojatno nju najteže glumiti.“

U desetoj epizodi prve sezone, koju Obn emitira sutra u 23 sata, vidimo da su klonovi nečije vlasništvo, netko ih posjeduje. “Ta je tema fascinantna, osobito za žene. Mislim da se naša tijela često koriste za reklamu, marketing i za nečiji biznis. Za mene je ta tema vrlo važna i temeljito je obrađujemo u drugoj sezoni, tu ideju o posjedovanju sebe i svoga života, da su klonovi ljudi, a ne samo znanstveni eksperiment. Imaju svoju volju, neovisnost i lavovski se bore za to. Sav taj punk-rock, to je ono što Sarah zapravo jest, uvijek se borila, uvijek je preživljavala i mislim da se njezin utjecaj počinje osjećati kod ostalih klonova,“ kaže briljantna Tatiana.

Sjajnu seriju “Crno siroče“ pratite svaki dan osim subote u 23 sata samo na OBN-u.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica