Portal 072info

Kandidat obećao besplatne zube za sve građane bh. entiteta Republike Srpske

Ekološka partija je obezbjedila novac od donacije VVFA i od 2017. godine bh. entitet Republika Srpska će biti jedina “država” na svijetu u kojoj svi stanovnici imaju zube, navodi se u saopštenju.

Od mnogih predizbornih obećanja koje građani čuju tokom kampanje neka su zaista neobična i zanimljiva. Jedno od takvih stiglo je iz Ekološke stranke bh. entiteta RS.

“Nijedan stanovnik (bh. entiteta) Republike Srpske od 2017 godine ne smije biti bez krova nad glavom, bez zimnice, bez ogrijeva, bez sredstava da proslavi svoje vjerske praznike”, ističe u saopštenju Nikola Lazarević, predsjednik Ekološke partije bh. entiteta Republike Srpske.

“Takođe, ekološka partija već od početka 2017 godine ide na izradu socijalne karte, odnosno da se naprave zubni kartoni, te besplatno poprave i naprave zubi svim građanima koji nemaju za to novac. Ekološka partija je obezbjedila novac od donacije VVFA i od 2017. godine Republika Srpska će biti jedina ‘država’ na svijetu u kojoj svi stanovnici imaju zube”, navodi se u saopštenju koje prenosi “ATV“…

Mjesto za Vašu reklamu!
Mjesto za Vašu reklamu!

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box