7 8


AUTOR:
Portal 072info

DATUM:

U srbijanskim medijima danima se provlači priča o aferi Duška Tošića i blogerice Ane Jovanović. Iako su i fudbaler i blogerka ove navode jasno demantirali, mediji ne prestaju da ih povezuju. Čak je i supruga Duška Tošića, Jelena Karleuša više puta na svom Instagram profilu javno demantirala ovu priču, te oštro osudila namjere medija da unište njen brak sa fudbalerom.

Bez obzira na tužbe koje je Tošić podnio povodom ovih navoda protiv svih medija koji su ovu priču prenijeli, idalje se provlači tema njegove afere sa blogericom. Ovog puta fudbalera su optužili da svojoj navodnoj ljubavnici, kao i njenim prijateljicama, plaća luksuzni smještaj u istambulskom hotelu.

Na ovakve optužbe Karleuša nije mogla ostati nijema, te je brutalnije nego ikada osudila medijske navode.

– Zamolila bih ljude koji čitaju ove bolesne izmišljotine da shvate da je sve ovo samo pritisak na mene da povučem tužbe protiv “Kurira”. Duško ovu ženu ne poznaje, nikada je nije vidio u životu i tužio je “Kurir” mnogo puta zbog ovih laži. Nije prvi put da se anonimne i nebitne persone vezuju za Duška i mene, nekima je trebala reklama, a neki su samo bili kolateralna šteta tabloida kojima j***m mater na sudu. Zamolila bih i sve korektne medije da ne prenose ovakve laži “Kurira”. Hvala – napisala je pop diva.