Kapidžić uputio poruku Hadžifejzoviću: Po svemu sudeći, načekat ćemo se…

Screenshot 9 12
Podijelite vijest

Nakon medijskih prozivki i rasprave novinara Senada Hadžifejzovića i lidera SDA, Bakira Izetbegovića, oglasio se i Faruk Kapidžić, bivši ministar prostornog uređenja u Kantonu Sarajevo.

Naime, Kapidžić je na svom Facebook profilu uputio poruku, ali i postavio pitanje Senadu Hadžifejzoviću zašto ga ne pozove u emisiju na gostovanje.

“Hadžifejzović čeka Izetbegovića da mu dođe u emisiju. Čeka, jer je Izetbegović napravio grešku kada je zadnji put pristao na poziv.
Kapidžić čeka Hadžifejzovića da ga pozove u emisiju. Čeka, jer je Hadžifejzović napravio grešku kada je prvi i jedini put uputio poziv”, poručuje Kapidžić.

Po svemu sudeći i Hadžifejzović i Kapidžić će se načekati, smatra bivši ministar.

“Prvi zato što koristi špekulaciju kao osnovu razgovora, a drugi zato što za osnovu razgovora koristi samo mene”, tvrdi Kapidžić.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10226773594784906&id=1201293699

Podsjećamo, brojne reakcije su uslijedile nakon što je novinar i urednik Senad Hadžifejzović u Centralnom dnevniku Face TV 22. maja oštro odgovorio lideru SDA Bakiru Izetbegoviću koji je tog dana na pres-konferenciji, na pitanje zbog čega ne dolazi u njegovu emisiju, kazao da želi status u emisiji, najmanje kao prema srbijanskim političarima.

“Pozdravite Senada. Nadam se da ako budem imao priliku da budem gost kod Senada Hadžifejzovića da će me tretirati onako kako tretira srbijanske i srpske predstavnike – odnosno, da će mi dopustiti da govorim”, kazao je Izetbegović

Hadžifejzović je potom podsjetio Izetbegovića da je u januaru 2017. godine, kada je posljednji put bio u studiju ove televzije imao uslov da dobije sva pitanja unaprijed.


Podijelite vijest