Karabeg: Osiguranje je tražilo da uklonim zastavu s ljiljanima, ali ne krivim momke, dobili su naređenje

ja
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Predsjednik i vođa navijačke grupe “Ljuti Krajišnici”, Admir Karabeg, s nekoliko svojih prijatelja bio je prisutan na tribinama stadiona Bilino polje tokom prijateljske utakmice između BiH i Kuvajta.

Mnogo pažnje skrenuo je video koji je Karabeg postavio na svom FB profilu, a na kojem on, dok utakmica traje, objašnjava šta se sve dešavalo zbog zastave s ljiljanima koja je očito nekome zasmetala, a koju je Admir postavio na ogradu. 

– Nisu nam dozvolili da unesemo transparente, pa sam ja postavio zastavu s ljiljanima. Normalno, na ogradu, ali su ubrzo stigli momci iz osiguranja da me opomenu da skinemo zastavu s ljiljanima. Momci iz osiguranja nisu ništa krivi. Bili su korektni i profesionalno su odradili svoj posao. Došla im je naredba s vrha da se zastava s ljiljanima skine. Ja je nisam htio skinuti, pa ćemo vidjeti šta će se desiti, kazao je, između ostalog, Karabeg.

Podsjetimo, iz FSBiH su ranije objavili da za ovu utakmicu neće biti dozvoljeno unošenje bilo kakvih navijačkih rekvizita.

https://www.facebook.com/1799887535/videos/917749075753722/
072INFO TV