Portal 072info

Karate klub Perfekt na Balkanskom prvenstvu u Istanbulu

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Karate Klub Perfekt s ponosom i zadovoljsvom  obavještava da su dana 12.06.2104. na Balkansko prvenstvo u Istanbul (Turska), u sastavu mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine, ispraćena  dva naša člana, Dželilu Hukaru i Kerima Fejzića. Balkansko prvenstvo za djecu trebalo bi se održati 14. – 15. 06. 2014. u Istanbulu, prelijepom gradu u Turskoj.

Dzelila Hukara Kerim Fejzic

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Poziv našim članovima u Reprezentaciju BiH predstavlja pokazatelj kontinuiranog i kvalitetnog rada Karate Kluba Perfekt koji se za vrlo kratko vrijeme  od osnivanja postavio nove standarde u bh. sportu. Do sada je K.K Perfekt  osvojio oko 900. medalja i oko 80 trofeja  na raznim takmičenjima kako na domaćoj tako i na internacionalnoj sceni te se kao takav nametnuo u sami vrh bh. karatea.

Stručni tim kluba sačinjavaju vrhunski sportisti, profesori koji iza sebe imaju vrhunske rezultate kako na državnim, evropskim i svjetskim takmičenjima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Trenerski kadar kluba sačinjavaju:

Glavni trener kluba Armin Topalović: profesor sporta majstor karatea crni pojas 4. dan višegodisnji bh. reprezentativac, osvajač preko 70 medalja na raznim takmičenjima.

Trener kluba Adnan Topalović: Diplomirani inžinjer građevine, bivši bh. reprezentativac osvajač mnogobrojnih medalja na raznim takmičenjima, majstor karatea crni pojas 1. dan.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Pored navedenih rezultata ovaj klub je svojim radom doprinjeo izrastanju u jedan od najjačih i najorganizovanijih sportskih kolektiva u državi. Klub je iza sebe do sad iznjedrio preko 20 reprezentativaca Bosne i Hercegovine te osvojio preko 70 titula najuspješnijeg kluba na raznim takmičenjima.

Treba napomenuti da je naš klub tri puta za redom osvajao titulu Prvaka Kantona Sarajevo i trenutni je Kantonalni Prvak.

Odlazak u Istanbul mogućnost je za dokazivanjem kvaliteta na internaconalnom nivou, ali i najbolji način promovisanja kako kluba tako i države Bosne i Hercegovine u pravom svjetlu, jer ovi mladi i vrijedni  sportisti najbolji su ambasadori naše zemlje.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)